Çok ağır eleştiri! 'İçeride aslan dışarıda kedisiniz'

Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Ozan Korkut, sarı-kırmızılı kulübün mali ve idari genel kurulunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çok ağır eleştiri! 'İçeride aslan dışarıda kedisiniz'
Çok ağır eleştiri! 'İçeride aslan dışarıda kedisiniz'
GİRİŞ 23.03.2019 15:30 GÜNCELLEME 23.03.2019 15:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mustafa Cengiz'i TFF Başkan adayı olarak gösteren Korkut, "TFF ve Bankalar Birliği'nin projesinin fikir babası olduğunu söylediniz. Haziran ayında TFF başkanlık seçimleri var. Benim adayım sizsiniz. Herkesten fazlanız var, eksiğiniz yok" ifadelerini kullandı.

Başkan Cengiz'i sert bir dille eleştiren Korkut, "Korsan bildiriyi düzenleyen kulüplerden birine plaket veriyoruz. Kulüpler Birliği'nin yayınladığı bildiri hala sitede dururken; sayın başkanımız, yazılı bir şekilde özür dilenmeden 'Bence özür dilediler' açıklaması yapıyor ve bizim gururumuzu kırıyor" dedi.

"İÇERİDE ASLAN DIŞARIDA KEDİSİNİZ"

Ali Koç'un "stadımızı biz yaptık, diğerlerini devlet yaptı" açıklaması karşısında Mustafa Cengiz'in sessiz kalmasını da eleştiren Korkut, "Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarının statlarını kendi imkanlarınıyla yaptıklarını söylediler. Endirekt olarak Galatasaray'ın devlete yük olduğunu ifade ettiler. Cevap vermediniz. İçeride bize aslan gibi kükreyen dışarıda kedi gibi davranan bir başkanımız var. Fatih Terim'e kabadayı dediler, bu söylemde bulunanlar ile aynı ortamda fotoğraf çektiriyoruz, sosyal medyadan paylaşıyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 5
  • Celalettin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ere azda olsa şampiyonluğa oynayan takımın yöneti ine yapılan bu hareket kime yarayacak ..Ultraaslanlar sizin dersinizi verir..sizi maça gelemez eder..
    Cevapla
  • burak 5 yıl önce Şikayet Et
    fenrebahçeliyim ama gs yın seçime gitmesi kime yaradı bu laflarla kendini öne çıkaran gs menfaatlerini düşünmeyen birisi sivri sözlerle tanınmaya çalışıyor yapmayın bunları aldanmayın
    Cevapla
  • abbas 5 yıl önce Şikayet Et
    adam yalan mi soyle.is
    Cevapla
  • baloncu tayyip 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru demiş
    Cevapla
  • kasabalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı.
    Cevapla