Terim'den Erzurum dönüşü ağır sözler!

Erzurum'da kritik 2 puan bırakan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına soyunma odasında sert tepki gösterdi. Erzurum dönüşü taraftarların gece yarısı takımı coşkuyla karşılamasından çok etkilenen Terim, oyuncularına "Bu taraftarı üzmeye hakkınız yok" dedi

Terim'den Erzurum dönüşü ağır sözler!
Terim'den Erzurum dönüşü ağır sözler!
GİRİŞ 05.03.2019 12:12 GÜNCELLEME 05.03.2019 12:22
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 24. haftasında BB Erzurumspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına sert tepki gösterdi.

 

 

Erzurum'da kritik 2 puan bırakan ve oynanan oyunu beğenmediğini dile getiren tecrübeli teknik direktörün bazı isimlerin performansından memnun olmadığı ve oyuncularına kızdığı öğrenildi. Terim, oyuncularına "Galatasaray gibi oynamadınız, çok önemli 2 puan kaybettik. pes etmek yok" diyerek uyarılarda bulundu.

"BU TARAFTARI ÜZMEYE HAKKINIZ YOK"

 

 

Erzurum dönüşü taraftarların gece yarısı havaalanında takımı coşkuyla karşılamasından çok etkilenen Terim'in oyuncularına taraftarları işaret ederek, "Bu taraftarı üzmeye hakkınız yok. Bu destek bizi şampiyon yapacak. Biz bitti demeden bitmez. Ortada alınacak 30 puan var" ifadelerini kullandığı belirtildi.

GEÇEN SEZONU HATIRLATTI

Galatasaraylı taraftarlar geçen sezon Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası da takımı havaalanında karşılamış ve Cimbom 6’da 6 yaparak şampiyonluğu kazanmıştı. Bitime 10 hafta kala benzer bir senaryo yaşanırken Fatih Terim’in ifadesi de geçen seneki fotoğrafla neredeyse bire bir aynıydı.

YORUMLAR 18
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu biteli 15 sene oluyor. 2000li yıllardan beri yıldız yetişmedi. Zeki çocukları alıp özel yetiştireceksin. Bu ülkenin insanında kafa yok. Çocuk zekiyse sadece mühendis, doktor yapılıyor. Her mesleği en iyi zekiler yapar.
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    He He gözlerim yaşardı kebabci terim
    Cevapla
  • Yaman44 5 yıl önce Şikayet Et
    Bed eğitimi öğretmeniyim futsal takımım var her maça rakibe göre taktikle çıkıyoruz ey terimmm seninn bi sistemin varmı
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Semih kaya yı 11 e benmi koydum...
    Cevapla
  • taktik 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam nasıl olsa çuvalla para kazanıyor, bir medyaya para basıyor bir de taraftar gruplarına. Başarısızlığı iyi gizleme yolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle