Terim Benfica maçı öncesi böyle motive etti!

Benfica karşısında 2-1'in rövanşında tur arayan Galatasaray'da Fatih Terim, "Kolay değil ama imkansız da değil. Galatasaray'ın adının olduğu yerde umut vardır. Başaracağınıza eminim" dedi.

Terim Benfica maçı öncesi böyle motive etti!
Terim Benfica maçı öncesi böyle motive etti!
GİRİŞ 20.02.2019 09:34 GÜNCELLEME 20.02.2019 09:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'ndeki son 32 Turu rövanşında perşembe günü Benfica'ya konuk olacak olan Galatasaray, Portekiz'in başkenti Lizbon'a umutla uçtu. Sarı-Kırmızılılar'ın Benfica kafilesinde sakatlığı olan Martin Linnes, UEFA listesinde bulunmayan Semih Kaya, Kostas Mitroglou, Emre Taşdemir ile birlikte cezalı Fernando Reges dahil edilmedi. Yolculuk öncesi oyuncularını mücadeleye motive eden Terim, "Kolay değil ama imkansız da değil" diye konuştu.

 

 

DAHA ZORLU MAÇLAR GÖRDÜK

"İşimiz çok zor" diyerek 2-1'lik mağlubiyetin kendileri için dezavantaj olacağını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Konsantre çok önemli. Luz Stadı'nda elimizden geleni yapacağız. Kolay mı, hayır ama her şeyi deneyeceğiz. Daha zorlu maçlardan alnımızın akıyla çıktık. Galatasaray'ın adının olduğu yerde umut vardır. 90 dakika aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız ve yine Galatasaray'ın adını en tepeye yazdıracağız. Başaracağınıza eminim" dedi. (Güneş)

 

 

YORUMLAR 6
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Her yer sarı kırmızı♡♥
    Cevapla
  • gsgsgs 5 yıl önce Şikayet Et
    bu maçta protekizin komşusu kankası aynı dile yakın bir dille konuşan bir ispanyol hakem olmadığı için tur dan ümidim var.
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim hiç ümidim yok ama hayrlısı olsun.
    Cevapla
  • ümit☆korku 5 yıl önce Şikayet Et
    bende umutluyum gs ye güveniyorum
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Göreceksiniz gs turu gececek
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Müneccim misin ki böyle söyledin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle