Mitroglou'dan 'gol hedefi' sorusuna yanıt

Galatasaray'ın yeni transfer ettiği isimlerden Kostas Mitroglou, Aytemiz Alanyaspor ile oynanan maçın ardından açıklamalarda buludu.

Mitroglou'dan 'gol hedefi' sorusuna yanıt
Mitroglou'dan 'gol hedefi' sorusuna yanıt
GİRİŞ 02.02.2019 21:26 GÜNCELLEME 02.02.2019 21:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray formasıyla ilk maçına çıkan Mitroglou, ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını ''Bu maçtan önce sadece 1 kere antrenmana çıktım. Bu kolay değil. Birbirimizi tanıyacağız. Kendi performansımla ilgili, en iyisi değildi bugün ama ilerleyen haftalarda daha iyi olacak'' sözleriyle dile getirdi.

Gol hedefinin sorulması üzerine Mitroglou ''Önemli olan takımın şampiyon olması. Ben de şans ayağıma geldiğinde gol atmaya çalışacağım ama benim gol atmamdan daha önemlisi takımın şampiyon olması'' şeklinde konuştu.

 

 

İLK MAÇINDA NASIL OYNADI?

Galatasaray'da Fatih Terim yeni transferler Christian Luyindama ile Kostas Mitroglou'na Alanyaspor maçında 11'de yer verdi.

İlk maçında hazır olmadığı gözlenen ve rakip ceza alanına yakın oynadığı için fazla topla buluşamayan Kostas Mitroglou 54. dakikada kenara alındı ve yerini Sinan Gümüş'e bıraktı.

TEK İSABETLİ ŞUT

Yunan golcü 54 dakikada 5 kez topla buluştu ve arkadaşlarına yolladığı 4 pasta 2 isabet sağladı. Mitroglou, karşılaşmanın 3. dakikasında bir kafa vuruşu ile tek şut denemesinde bulundu ve isabet sağlasa da vuruşu zayıf olduğu için kaleci Haydar rahat bir kurtarış yaptı.

Fiziksel olarak ise bir eksikliği gözlenmeyen tecrübeli oyuncu, Alanyaspor oyuncuları ile girdiği 4 ikili mücadelenin tamamında başarılı olarak %100'lük bir başarı sağladı.

Mitroglou'nun 54 dakikalık performansı

Topla buluşma: 5
İkili mücadele: (4/4)
İsabetli şut / şut: 1/1
İsabetli pas / pas: 2/4 (%50)

 

 

YORUMLAR 2
  • angaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı transfer eden kovulmalı
    Cevapla
  • dedeee61 5 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor isteyince türk düşmanı.. gs alınca vatansever oldu sayenizde..
    Cevapla