Alan'dan G.Saray'a mesaj! Taffarel ile görüştü

Galatasaray'a gelmek için gün sayan Alan'ın Brezilyalı efsane Taffarel ile de görüşerek Çin kulübünden haber beklediğini iletti.

GİRİŞ 19.01.2019 12:37 GÜNCELLEME 19.01.2019 12:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış


Galatasaray, Alan Carvalho'yu bonservis bedeli olmadan transfer etmek istiyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. İşte Alan için yapılan görüşmelerin hikayesi: Ligin ilk yarısı devam ederken, menajer Özkan Doğan ve eski futbolcu Baki Mercimek, sarı-kırmızılılar ile temasa geçerek "Alan'ı sadece imza parası karşılığında getiririz" dediler.
 
KULÜBÜ "EVET" DERSE ALAN GELİYOR
 
Ancak FIFA ile ters düşmek istemeyen Galatasaray, Alan'ın Brezilyalı menajeri ile görüşerek, oyuncunun kulübü Guangzhou Evergrande'nin bonservis bedeli istediğini öğrendi. Yapılan pazarlıklar sonrası taraflar 3 milyon Euro'ya anlaştı. Cimbom'un 29 yaşındaki forvete de 3.5 milyon Euro yıllık ücret ve imza parası ödeyeceği öğrenildi.
 
ALAN, TAFFAREL İLE GÖRÜŞTÜ
 
Galatasaray'a gelmek için gün sayan Alan'ın Brezilyalı efsane Taffarel ile de görüşerek Çin kulübünden haber beklediğini iletti. Galatasaray formasını giymek için sabırsızlanan Alan'ın Taffarel ile yaptığı görüşmede, "Galatasaray ile anlaşmaya vardım ve Türkiye'de o havayı solmak için sabırsızlanıyorum, kulübümden yana bazı pürüzler var, çözülmesini bekliyorum" ifadelerini kullandı. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 5
  • Kozanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    madem o kadar maaş verecektiniz Gomis i neden sattiniz
    Cevapla
  • GS1905❤️ 5 yıl önce Şikayet Et
    Ee hadi bitsin bu hasret Come to GALATASARAY
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak: Bu yönetim hiç bir şekilde golcü alamaz. Oyalamadan başka birşey yapamıyorlar. Lig başladı hsken görüşmeler devam ediyor diyorlar.yazıklar oksun size yazıklar...
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Cengiz TFF'ye mesaj gönderirken 30 milyon taraftarı sokağa mı dökelim deyip durdu, şimdi o 30 milyon taraftar yapılmayan forvet transferleri sonucunda kapısına yığılacak, haberi var mı?
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Hem bonservis hem imza parası iyiymiş.
    Cevapla