Dün akşamdan beri paylaşılan o kare! G.Saray...

Galatasaray'ın Sivasspor maçında tarihe geçen Mustafa Kapı'nın altyapından arkadaşı Ozan Kabak ile olan fotoğrafı karşılaşması sonrası en çok paylaşılan karelerden oldu.

Dün akşamdan beri paylaşılan o kare! G.Saray...
Dün akşamdan beri paylaşılan o kare! G.Saray...
GİRİŞ 24.12.2018 16:06 GÜNCELLEME 24.12.2018 16:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Galatasaray'ın Sivasspor'u 4-2 yendiği maçta skorun yanı sıra; 2002 doğumlu Mustafa Kapı'nın oyuna girerek sarı-kırmızılı takımın Süper Lig tarihinde forma giyen en genç futbolcusu olması çok konuşuldu.

TARİHİ FOTOĞRAF! MUSTAFA VE OZAN!

Sarı-kırmızılı altyapısından yetişen Mustafa Kapı'nın, bu tarihi olayı sosyal medyada en çok konuşulan olayların başında geldi. Ayrıca Mustafa Kapı'nın Galatasaray savunmasında forma giyen Ozan Kabak ile olan fotoğrafı en çok paylaşılan kare oldu. Sarı-kırmızılı kulübün altyapısından çıkan iki ismin, birkaç yıl evvel çekilen bu karesi "Galatasaray geleceği" olarak yorumlandı.



OZAN KABAK'TAN MUSTAFA İÇİN PAYLAŞIM

Öte yandan Ozan Kabak, Sivasspor maçının ardından Mustafa Kapı ile ilgili paylaşımında "Dün bendim, bugün Mustafa, yarın bir başkası... Galatasaray'da değerler tükenmez. İlk yarının son maçında aldığımız bu galibiyet tüm taraftarımıza armağan olsun." ifadelerini kullandı.

RYAN DONK'TAN MUSTAFA KAPI'YA YORUM

Bu arada Mustafa Kap'ının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına yorum yazanlardan biri de Ryan Donk oldu. Donk, genç futbolcuyu tebrik ederken, 2019 yılında birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti. 

 

 

YORUMLAR 2
  • sado 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok gençler kazandırmamız lazım bizim bu takıma altyapıda çok önemli oyuncularımızın olması lazım
    Cevapla
  • yahya can 5 yıl önce Şikayet Et
    yav altyapımızdan 4 tane futbolcu oynuyor ilk 11 de lig ikincisiyiz gene de galatasarayda 5 dk oynayan adamlarr kadar konuşuşlmadı garipsiniz
    Cevapla