G.Saray'dan GS Store saldırısı için sert açıklama

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de Trabzonspor taraftarlarının Taksim'de bulunan GS Store'a saldırması hakkında konuştu.

GİRİŞ 16.12.2018 19:29 GÜNCELLEME 16.12.2018 21:27
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

 

 

 

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

''KLASİK SÖYLEMLERDEN BIKTIK''

 

 

Trabzonspor taraftarı tarafından, kendi maçlarına giderken yaptıkları hoş olmayan bir eylem. Biz klasik söylemlerden bıktık, Trabzonspor camiasına yakıştıramıyoruz gibi söylemler boş söylemler. Bu eylemleri yapanlar kesinlikle Vakfı Kebir taraftarları değil. Trabzonspor camiası, bu vandalizme karşı mı, yandaş mı, destekliyor mu, desteklemiyor mu? Dışarı çıkan çocuk, çöp atmaya çıkan çocuk ve ona darbeler var. Bizim yakıştırmamız değil, biz Trabzonspor camiasının vereceği cevabı bekliyoruz.

''ÜLKEMİZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR''

Neden kontrollüyüz? Çünkü ülkemiz zor günlerden geçiyor. Gerek coğrafi nedenlerden, gerek ekonomik nedenlerden. Bunlar geçici olsa da, toplumumuzun üzerinde durduğu terör olayları da var. Sahaya inmeyen, vandalizm yapmayan tek taraftar topluluğu Galatasaray. Tüm kışkırtmalara rağmen Galatasaray taraftarı sahaya inmedi.

''GALATASARAY ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR''

Bir takım güçler Galatasaray üzerinde oyunlar oynuyor. Türkiye'nin en büyük camiası olan Galatasary'ı tahrik edip sokaklara mı sürüklemek istiyor. Güvenlik güçlerimizin ve devletimizin çok dikkatli olması gerekir. Galatasaray taraftarı hiçbir zaman sokaklara inmemiş, sokakları yakmamıştır.

YORUMLAR 20
  • Muhammet 5 yıl önce Şikayet Et
    Olay saatinde oradaydım. Eğer mağaza calişanları taraftarları gorunce müziğin sesini yuksetlmeseydi ve bazı tepkiler gelmeseydi sorun olmazdı, Trabzon taraftarı yoluna devam ederdi.
    Cevapla
  • aksakal 5 yıl önce Şikayet Et
    Mağaza mı tahrik etti
    Cevapla
  • urfalı mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    kazanmak İÇİN HEPİMİZ BİRBİRİMİZE SAYGILI OLALIM KARDEŞLERİM ALLAHA EMANET OLUN GENÇLER.TÜM RENKLERİ SEVELİM YETERKİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAZANSIN..FENERBAHÇELİ URFALI MEHMET.ANT..
    Cevapla
  • yasar 5 yıl önce Şikayet Et
    yaşanan olayları yapanlar mutlaka cezalandırılmalı, bu olay tüm ts camiasına mal edilmemeli.
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    kimse durduk yere saldırmaz tahrik olduğu için bu eylem oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle