Beşiktaşlı yıldız Galatasaray yolunda...

Galatasaray, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Tolgay Arslan ile ilgileniyor. İddiaya göre Sarı-kırmızılı yönetim, gurbetçi oyuncu için Beşiktaş yönetiminin nabzını yoklayacak. Tolgay'ın olası bir transfere sıcak baktığı belirtildi.

GİRİŞ 23.11.2018 12:33 GÜNCELLEME 23.11.2018 15:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

 

 

 

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'la sözleşme yenilemeden önce de gündeme gelen Tolgay Arslan, Siyah-Beyazlı ekipte kadro dışı kalınca tekrar Cim Bom'un radarına girdi.

Teknik patron Fatih Terim'in talebi sonrası, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için harekete geçiliyor. Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş Yönetimi ile bir görüşme yapıp nabız yoklayacak. Yıldız futbolcunun ligin ikinci yarısında kiralanması veya uygun bir bonservis bedeli karşılığında satın alınması konusunda, bir teklif iletilecek.

 

 

Tolgay da istiyor ama...

Tolgay Arslan cephesinin, Galatasaray transferine sıcak baktığı biliniyor. Ancak oyuncunun 2022 yılına kadar mukavelesinin olması sebebiyle, Beşiktaş Yönetimi'nin tavrı, bu girişimde belirleyici rol oynayacak.

'Galatasaraylıyım' demişti

Almanya'da doğan ve yetişen Tolgay Arslan, Hamburg forması giyerken verdiği bir röportajda küçükken Galatasaraylı olduğunu söylemişti.

YORUMLAR 11
  • GÜM 5 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman ki gibi. terim , gizli gizli oyuncuları ayartıp çıkarına kullanmak istiyor.
    Cevapla
  • beyaz kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    nerede, boş, top oynayan varsa Galatasaray onu alıyor ,ben ondan daha iyi oynarım. Galatasaray alirsa aptil yapar
    Cevapla
  • Osmanlı_Torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne olmuş galatasaraylıyım dediyse. Adamı oynatmak istemiyorsanız gönderirsiniz. Bazı şeyleri aşın artık futbol fanatiklik değildir. Bir mücadele oyunudur ve iyi oynayan kazanır.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk yerine çok iyi olur
    Cevapla
  • Gkhn 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenk i kaybet taliscayi kaybet sira tolgayda demek 5 sene unut kartalim sampiyonlugu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle