Çok konuşulacak G.Saray iddiası! Fernandes...

Lokomotiv Moskova'dan ayrılacağı konuşulan Manuel Fernandes'in menajeri tarafından Galatasaray'a önerildiği öne sürüldü.

Çok konuşulacak G.Saray iddiası! Fernandes...
Çok konuşulacak G.Saray iddiası! Fernandes...
GİRİŞ 19.11.2018 11:38 GÜNCELLEME 19.11.2018 12:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da son dönemde yaşananlar, kadrodaki eksikler nedeniyle ara transferde yeni isimlerin takıma katılabileceği söylentileri üzerine menajerler harekete geçti. Sarı-kırmızılıları iyi bir pazar olarak gören futbolcu temsilcileri sarı-kırmızılıların kapısını çalmaya başladı.

 

 

Cim-Bom'a önerilen isimlerden biri de Manuel Fernandes... Beşiktaş'ta iyi bir performans ortaya koyan ancak parasal nedenlerle Lokomotiv Moskova'yı tercih eden Portekizli futbolcunun menajeri Paulo Barbosa'nın, 32 yaşındaki oyuncuyu sarı-kırmızılılara resmen teklif ettiği öğrenildi.

Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi 2019 Haziran'ında sona erecek olan Fernandes'in, ara transfer döneminde Galatasaray'a gelebileceği bildirildi. 10 numara pozisyonda Belhanda'dan istediği verimi alamayan sarı-kırmızılıların yıldız oyuncuya yeşil ışık yakabileceği dile getirildi.

 

 

MENAJERİ DE AYRILIK SİNYALLERİ VERMİŞTİ

Fernandes'in Menajeri Barbosa, "Şu an kasım ayındayız. Devre arasına kadar biraz daha zaman var. Yeni bir kulüp mü bulacağız? FIFA kurallarına göre aralıktan sonra böyle bir hakkımız var. Bizim bazı taleplerimiz vardı, eğer eski teklifi tekrarlarlarsa bunu kabul etmeyeceğiz" demişti.

Galatasaray ise bu teklif karşısında olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermedi. İlk olarak takımdaki bazı isimleri satarak UEFA Finansal Fair Play sarmalından kurtulmak isteyen Galatasaray Yönetimi, Maicon, Feghouli, Belhanda gibi futbolcuları satabilirse ara transfere yön verebilecek.

Valencia'da sönük geçen kariyerinin ardından 2010-11 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan Manuel Fernandes, siyah-beyazlı formayla adeta altın dönemini yaşadı. Kartal'da 112 maça çıkan yıldız futbolcu 20 gol attı, 21 asist yaptı.

Süper Lig'de dört sezon Beşiktaş formasını giyen, daha sonra Lokomotiv Moskova'ya transfer olan Manuel Fernandes, Rusya'da 91 karşılaşmada forma giydi, 15 gol atıp 21 kez de gol pası verdi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 5
  • İmparator 5 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda dan kat kat iyi ve klas bir oyuncu.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    yunandan ermeniden ne zaman dost olduğu görülmüş
    Cevapla
  • Enisbjk1903 5 yıl önce Şikayet Et
    adamsın keşke bu adam bjk ye gelmeseydi misafir agaaaa
    Cevapla
  • ali bulut 5 yıl önce Şikayet Et
    alirsak süper olur
    Cevapla
  • Ders almıyoruz 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam 32 yaşında.
    Cevapla