Terim, Fırat Aydınus'un suratına tükürdü!

Olaylı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde bitiş düdüğünün çalması ile birlikte Fatih Terim, Hakem Aydınus'un yanına gelerek suratına tükürdü.

Terim, Fırat Aydınus'un suratına tükürdü!
Terim, Fırat Aydınus'un suratına tükürdü!
GİRİŞ 03.11.2018 12:30 GÜNCELLEME 03.11.2018 12:31
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Derbiye sahada oynanan futboldan çok maç sonunda yaşanan olaylar damga vurdu. Fatih Terim, maçın bitiş düdüğü ile birlikte hakem Fırat Aydınus'un yanına giderek çok sert tepki gösterdi.

Terim'in Aydınus'a isyan ettiği sırada tecrübeli hakemin yüzüne karşı tükürerek "Tüh yazıklar olsun size" şeklinde tepki gösterdiği görüldü.

 

 

YORUMLAR 66
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Suratına tukurseydi kırmızı kart gorurdu.
    Cevapla
  • Nono 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakemi kebabci zannetmis.
    Cevapla
  • Hmm 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah ne centilmen spor adamları
    Cevapla
  • cimbom 5 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim denen vatandaş acaba daha önceki maçlarda kendi lehlerine verilen bi karara yanlış oldu dedimi acaba çıkıpta dürüstlükten bahseder oldu milli takımdan keyfiye aldığı paraları 81 milyon türk insanına helal ettirebildimide çıkmış hakkını helal etmeyeceğinden bahseder olmuş ayıp ayıp bilirsen tabiki.Fatih terim türk futbolunda hakaret kibir ve daha bir çok şeyi öğretmekten başka hiç bir şey katmamıştır dün bir kez daha ortaya çıkmıştır bu gerçek vesselam......
    Cevapla
  • Terimator 5 yıl önce Şikayet Et
    Terimin topculugunda da her zaman yaptigi şeydi hakemlere küfür etmek ve tükürmek. Gençler bilmezler ama biz iyi biliriz. Bu arada milli takimdan aldığı para meselesi ne oldu hani o tazminat filan vardı??
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Catir catir aldi parasini mahkeme ıle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle