Derbi bitti ortalık karıştı! Yumruk yumruğa kavga!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide bitiş düdüğünün çalmasının ardından saha içi karıştı.

Derbi bitti ortalık karıştı! Yumruk yumruğa kavga!
Derbi bitti ortalık karıştı! Yumruk yumruğa kavga!
GİRİŞ 03.11.2018 00:33 GÜNCELLEME 03.11.2018 01:40
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış


Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmanın son bölümünde Galatasaraylı Younes Belhanda ve Fenerbahçeli Roberto Soldado arasında yaşanan gerginlik, bitiş düdüğünün ardından kavgaya dönüştü.

Maçın uzatma bölümündeki gerginliği tırmandıran iki futbolcunun itişmesine önce Fenerbahçe'den Jailson dahil oldu. Bu futbolcu, yanına gittiği Belhanda'ya sert bir tokat attı. Bunun üzerine sahadaki futbolcular arasında itişmeler yaşanırken, kavgaya yedek kulübesinde bulunan diğer oyuncular ile teknik heyetlerden bazı isimler de dahil oldu.

 

Orta sahada yaşanan kavgada sarı-kırmızılı futbolcuların kovaladığı Jailson kaçarak soyunma odasına giderken, bu sırada Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel'in boynundan tutarak sert şekilde müdahalede bulundu. Fenerbahçe yedek kalecisi Erten Ersu ve sarı-lacivertli futbolcu Michael Frey de sahaya girerek bazı Galatasaraylı futbolculara saldırdı.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, teknik direktörler Fatih Terim ve Erwin Koeman ise kavgayı yatıştırmaya çalıştı.


Daha sonra güvenlik görevlilerinin de müdahalesiyle Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına giderken, koridorlarda da iki takım oyuncuları arasında gerginliğin devam ettiği öğrenildi.


YORUMLAR 154
  • iso 5 yıl önce Şikayet Et
    toplumca tanınan şahısların işlemiş oldukları suçlar adli ve idari yönden çok ağır olmalı ki bu kişileri örnek alanlara yolundan gidenlere ders olsun.
    Cevapla
  • SENOL FRANCE 5 yıl önce Şikayet Et
    galatasatay a en az 10 mac seyircisiz oyna ma ceza si verilmeli .biz insallah lideriz bugün en büyük BESIKTAS
    Cevapla
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    rezil herifler ayıp utanın ne gerek var bunlara suçlulara en ağır cezayı versin bence federasyon.
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Joseph gitti. Jailson geldi. Topçu gitti, mahalle topçusu geldi. Aykut Kocaman gitti. Cocu geldi. Cocu kovuldu. Kimin geleceği belli değil... Şampiyonluğa oynuyorduk. Küme mücadelesine başladık. Takımın durumu bu
    Cevapla
  • Gurbetci 68 5 yıl önce Şikayet Et
    vay Amigo vay sana yakişan yorum olmuş karaleke.
    Cevapla
  • MİSAFİR 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan Kaleci Volkan Kadroda Yoktu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle