Hagi'den G.Saraylıları üzecek itiraf! "Pişmanım.."

Galatasaray'ın efsanevi isimlerinden Karpatların Maradona'sı lakaplı Gheorghe Hagi, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Hagi'den G.Saraylıları üzecek itiraf! "Pişmanım.."
Hagi'den G.Saraylıları üzecek itiraf! "Pişmanım.."
GİRİŞ 05.10.2018 15:41 GÜNCELLEME 05.10.2018 15:42
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın efsanevi isimlerinden "Karpatların Maradona"sı lakaplı Gheorghe Hagi, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında gündeme bomba gibi düşen itiraflarda bulundu.

Romanya Ligi ekiplerinden Viitorul Constanta'nın hem sahibi hem de teknik direktörü olan Hagi, Telekom Sport'a verdiği röportajda geçmişte yaptığı transfer tercihlerinden ötürü yaşadığı pişmanlıkları dile getirdi.

 

 

"GALATASARAY'A GELMEDEN ÖNCE..."

1996 yazında Cim Bom'a imza atmadan önce Newcastle United'dan ciddi bir teklif aldığını belirten Hagi, "Benim en büyük idollerimden biri olan Kevin Keegan o zamanlar beni istiyordu. Ancak Galatasaray daha iyi bir para teklif etmişti. Bu yüzden teklifi reddettim ancak pişmanım." ifadelerini kullandı.

Rumen efsane, 1994 yılında Barcelona'ya transfer olmadan evvel de Tottenham Hotspur'un kendisini istediğini ancak tercihini Barça'dan yana kullandığını söyledi. 53 yaşındaki Hagi, eline geçen fırsatlara rağmen kariyeri boyunca hiç İngiltere'de oynamamış olmasının en büyük pişmanlığı olduğunu ifade etti. (Fanatik)

YORUMLAR 77
  • sancar 5 yıl önce Şikayet Et
    kral Alex
    Cevapla
  • Mehmet Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak çok üzüldüm kahroldum perişan bir vaziyetteyim şuan
    Cevapla
  • 4506167 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz de etinden sütünden yararlandık. Avrupada kupalar kazandık. Sonra antrenör olarak seni getirdik. Pişmanız. Olur böyle. Bakın fb Alex i getirdi kulübün içine etti hiç pişman değil. Hâlâ fb yi idare ediyor.
    Cevapla
  • cecen1907 5 yıl önce Şikayet Et
    hirsizlar nokia 3310 caldilar dur sofor telefonumu caldilar pismanim gassaraya geldigim icin hirsizlarrrrr
    Cevapla
  • retyum 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki 10 numara Alex miş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle