Başkan açıkladı! Fatih Terim'in sözleşmesi...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fatih Terim ile yeni sözleşme imzalamaya hazır olduklarını söyledi.

Başkan açıkladı! Fatih Terim'in sözleşmesi...
Başkan açıkladı! Fatih Terim'in sözleşmesi...
GİRİŞ 26.09.2018 22:23 GÜNCELLEME 27.09.2018 00:56
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'e istediği rakamı vermeye hazır olduklarını kaydeden başkan, "Ben hocamla da konuştum. Hocam çok enteresan bir insan. Hocanın önüne, bir şey koymak da çok güç. Hocam ne derse o. Biz de boş kağıt uzatabiliriz. Mücbir bir sebep olmadıkça, ben hocamla görev sürecimde birlikte olurum. Akhisar maçı sonrası eleştirileri gördüm, yapmayın ya. Biz 1 yenilgiyle düşmeyiz, 1 yenilgiyle de çıkmayız. 100 yılı aşkın tarihimizde sadece futbolda 95'i aşkın kupamız var." dedi.

YORUMLAR 15
  • ömer günaydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Emre Akbaba yı izliyorum da bu son ıkı maçtır sahada boş boş dolaşıyor. presi yok koşu mesafesi yok. isabetli pas yüzdesi zayıf....feguli varken emreye sabır etmek tam anlamı ile futboldan anlamamaktır....form düşüklüğü neden bunu araştırmak yerine inatla ona sabır etmek sonucu 3-0 gibi net yenilgiler çok daha olacak...rotasyon diyorlardı gördününüz mü akhisar da rotasyonu.
    Cevapla
  • diyarbekir aşığı 5 yıl önce Şikayet Et
    imPARAtor 1903 liraya çalışıyor. Tabi yersen.
    Cevapla
  • crabss 5 yıl önce Şikayet Et
    taraftarmısınız taraftarcıknmısınız nesiniz belli değil unutmayın başarılar imparatorla geldi galatasartay ın sizin gibi taraftarlara ihtiyacı yok anca boş boş konuşursunuz...
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi bir maç ile GS düşmez ama 2 maç oldu.
    Cevapla
  • bjk5656 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın maaşıyla da olimpiyat düzenlenir Gomis misali
    Cevapla
  • gsgsgs den cevap 5 yıl önce Şikayet Et
    BJK5656 MUSLERA FATİH HOCA FERNANDO DRAGBA SNJDER.BUNLARIN ORTAK ÖZELLİĞİ YÜKSEK ALIP HAKKINI VERMELERİ.belhanda feguli lincoln tarık çamdal.bunların kazandıklarıyla ne düzenlenir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle