G.Saray resmen açıkladı! 'Forvet almadık çünkü...'

Trabzonspor deplasmanında adeta dağılan sarı-kırmızılılarda Fatih Terim maç sonrasında yaptığı açıklamada göndermede bulunmuştu. Galatasaray'ın başkanvekili Abdurrahim Albayrak, santrfor transferinin neden yapılmadığını açıkladı

G.Saray resmen açıkladı! 'Forvet almadık çünkü...'
G.Saray resmen açıkladı! 'Forvet almadık çünkü...'
GİRİŞ 03.09.2018 11:28 GÜNCELLEME 03.09.2018 12:00
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 4-0'lık Trabzonspor bozgunu sonrası en çok konuşulan Gomis'in yerinin doldurulmaması oldu. Forvet transferini gerçekleştiremediği için çok üzgün olan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın morali dönüş yolunda çok bozuktu.

Maç sonu konuşmak istemeyen Albayrak, dönüş yolunda yakın çevresine içini döktü. "Gittiğim her yerde 'Golcü alacak mısınız?' diye soruyorlardı" diyen sarı-kırmızılı yönetici transfer sürecini şu sözlerle anlattığı öğrenildi:

 

 

"Herkes transfer istiyor, inanın yönetim olarak biz de herkesten çok forvet istedik ama kulübün geleceğini de düşünmeliyiz. Gerçekleşmeyen transferlerin hesabını verebiliriz ama bu camia ikinci bir Avrupa cezasını kaldıramaz. Mali gerçekler ve UEFA ile anlaşmamız ortada. Eğer taraftarın istediği transferleri yapsaydık mali disiplin sınırını aşacak ve seneye şampiyon bile olsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik! İşte bunun hesabını kimseye veremezdik."

FATİH TERİM GÖNDERME YAPMIŞTI

Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli teknik adamı Trabzonspor'a 4-0 kaybedilen karşılaşmaın ardından açıklamalarda bulundu. Terim, forvet alamayan yönetime gönderme de yapmıştı. 

Fransız yıldız Gomis'in ardından takıma forvet transferi yapılmamasıyla ilgili konuşan Terim, "Transfer zamanlaması doğru hatta bazı yerlerde biraz daha uzun. Bir yandan Avrupa maçları oynuyorsunuz, bir yandan kendi liginiz. Ama masa başından transferler yapılmıyor, daktilolarla da yazılmıyor transferler. Futbol elle oynanmadığına göre ayakla oynanıyor. Transferler de ağızla yapılmıyor, masa başında da yapılmıyor." ifadelerini kullanmıştı. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 50
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülke finansal krize doğru gidiyor. Bunların derdi forvet, akıl sahibi olunda futbola yatırdığınız paraları ülkenize yatırım yapın. Yerli futbolculara önem verin en azından.
    Cevapla
  • yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    almadık çünkü hep yenilmek istiyoruz bu adama uyuzumya
    Cevapla
  • Hakan Erbil 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu da yalana dolana başladı! Sözlerindeki tutarsızlıkları sıralasak bir sayfa yazmak lazım. Canınız cehenneme. Galatasaray intihar etmiştir. Bu sezon maç bile izlenmez artık.
    Cevapla
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet a b c tranfer planlarımız var A Forvet alinacak B forvet alınamaz ize C Forvet alınmayacak ne plan yapmıssiniz beee
    Cevapla
  • Cumhur 5 yıl önce Şikayet Et
    Eren'le bu iş biraz zor şampiyonlar liginde oynayacak iyi bir santrafor almamız lazım aynı geçen sene Beşiktaş'ın yaptığı gibi nede olsa Bayer Münih bizi eler nede olsa dedi Cenk Tosunu tam lazım olacak maçlarda sattılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle