Modeste sözleşmesini feshetti! Sürpriz açıklama

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Modeste sürecinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Modeste sözleşmesini feshetti! Sürpriz açıklama
Modeste sözleşmesini feshetti! Sürpriz açıklama
GİRİŞ 26.08.2018 13:20 GÜNCELLEME 26.08.2018 17:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Modeste'nin transferi için kaynak arayan Galatasaray bir yandan Fransız oyuncu ile görüşürken diğer yandan da sponsor arayışlarını sürdürüyor. Galatasaray cephesinde kaynak arayışı sürerken Modeste cephesinde ise flaş gelişmeler yaşanıyor. 

Alman basınında yer alan haberlere göre, Modeste, Çin'de Tijanjin ile olan sözleşmesini feshetti ve kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Alman basını Köln ve Dortmund'un Modeste için nabız yoklamaya başladığını iddia ederken; Modeste'nin açıklamalarına yer verdi.

 

 

Bonservisi elinde olduğu iddia edilen Modeste, Dortmund ve Köln'ün kendisine olan ilgisine şu şekilde karşılık verdi; "Dortmund çok büyük bir kulüp ancak benim büyük aşkım Köln".

Dortmund ve Köln'ün transfer girişimlerinde bulunduğu Modeste için Alman basınının Galatasaray'dan hiç söz etmemesi dikkatlerden kaçmazken; Emre Akbaba'nın transferine sponsor olan Erden Timur'un (NEF) Instagram hesabından Modeste fotoğrafını paylaşması sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • bayirbucak 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani galatasaraya getirmistiniz dun
    Cevapla
  • maviadana 5 yıl önce Şikayet Et
    nereye kadar böyyle.. kocaman riva araziside satıldı ama yine borç yine borçç.. yine diyorum emre akbaba ve eren derdiyok yeterrr. masrafa gerk yok.
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok biliyorsunuz
    Cevapla
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini bu denli buyuk goren kibirli futbolcularla isimiz olmamali
    Cevapla