Albayrak'ın sözleri İngiltere'de manşet oldu!
CNN Türk'te katıldığı bir televizyon programında Galatasaray'a dair açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "Trump bizi mahvetti, Allah kahretsin onu" sözleriyle artan döviz kuruna tepki gösterdi. Albayrak'ın sözleri The Sun Gazetesi'ne manşet oldu.
Galatsaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, CNN Türk’te katıldığı bir programda açıklamalar yaparken ABD Başkanı Donald Trump’ı hedef aldı.
Döviz kuru nedeniyle transfer yapmanın zorlaştığını dile getiren Albayrak, “Amerika’daki var ya bir adam Allah kahretsin. O Allah’ın cezası bizi mahvetti. Hocayla, başkanla beraber çok titiz çalışma içindeyiz. Cicim ayları geçti. Muhakkak transfer yapacağız. Akşamdan sabaha kadar maçı izliyoruz hocayla beraber” dedi.
Oyuncu satma konusunda da zorluklar yaşadıklarını belirten deneyimli yönetici, “Bütün kulüpler oyuncu satmak için çaba sarfedecek. Kolay satamıyoruz. Zamanında çok büyük paralar verilmiş. Satmaya kalktığımızda, vereceğimiz kulüpler bu paraların verilmesine yanaşmıyor. Böyle olunca da oyuncuyu elden çıkaramıyorsunuz. İnşallah bütün kulüpler bu sıkıntıdan kurtulur” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Jason Denayer transferi hakkında açıklama yapan Albayrak, “İsim veremem ama başkan, yönetim ve hocayla beraber çok titiz bir çalışma içerisindeyiz. Artık cicim ayları geçti. Hesabımızı çok iyi yapacağız. Bir lira fazla verecek paramız yok. Sabahtan akşama kadar futbolcuların maçlarını izliyoruz. Bakmadan, etmeden oyuncu alma dönemi geçmiştir. Bu, bütün kulüpler için geçerlidir” şeklinde konuştu.
Öte yandan İngiliz The Sun Gazetesi, Albayrak'ın bu sözlerini manşetten gösterdi:
-
Kemal 8 yıl önce Şikayet EtAlbayrak bizim Allahım iz var korkmaBeğen Toplam 6 beğeni
-
vatandaş 8 yıl önce Şikayet EtAlbayrak doğal konuşuyor fakat avrupa ülkelerine de kendimizi çaresiz gostermeyelim, söylem zamanı geçti şimdi eylem zamanı. anlaşmanı Türk Lirası ile yapacaksın, gelmezse gelmesin. Vatanın daha önemli.Beğen Toplam 9 beğeni