G.Saray'dan kafa karıştıran Nagatomo açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sezonun 2. yarısında kiralık olarak takımda oynayan Yuto Nagatomo için Inter ile yaptıkları görüşmeye değindi. Cengiz, Inter'in yaptıkları teklifin neredeyse 2 katını istediğini söyledi.

G.Saray'dan kafa karıştıran Nagatomo açıklaması!
G.Saray'dan kafa karıştıran Nagatomo açıklaması!
GİRİŞ 13.06.2018 21:50 GÜNCELLEME 13.06.2018 21:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

UEFA'nın cezası doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten başkan, "Galatasaray'ın olması gereken yer Şampiyonlar Ligi'dir. Bu transfer, şu transfer yapılacak diye söyleyemem. Fatih Terim ve scout ekibi tarafından yapılır transferler. Bu işi profesyonellere bıraktım. Fatih hoca, scout ekibiyle birlikte çok sağlıklı adımlar atıyor. Fatih hoca da, biz de har vurup harman savuran bir anlayışın içine girmeyiz" dedi.

"INTER VERDİĞİMİZİN 2 KATINI İSTEDİ"

 

 

Nagatomo transferinde Inter'in istediği rakamın yüksek olduğunu kaydeden Mustafa Cengiz, "Nagatomo çok değerli bir insan. Transfer politikasında sadece oyun kimliğine bakmıyoruz, kişiliğe de bakıyoruz. Kendisini yere atan, sahtekar futbolcu istemiyoruz. Bizim Nagatomo için verdiğimiz rakam verebileceğimiz en yüksek rakamdır. İsteğimizi İtalyanlar da hissetti. Neredeyse bizim verdiğimizin iki katı kadar karşımıza çıktılar. Pek hoş olmayan şeyler yapıyorlar. Onların yanıtını bekliyoruz artık. Nagatomo açık ve net bir şekilde sadece Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • MMC 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem kuculeceksiniz U21 takimin sok bekini alin oynatin yok gs nin yeri sampiyonlar ligi diyorsan parayi verecek marceloyu alacaksin kulubun parasi ancak biz yoneticilere yetiyor diyorsan ananizin liginde bir yukari uc asagi inip duracaksin kulub baskanligina geldimi sazan gibi atliyorsunuz icrata geldimi eee himmm hee iste felan demeye basliyorsunuz yok kardesim yok turkiyede kulub yonetecek kimse yok
    Cevapla
  • byx68 5 yıl önce Şikayet Et
    Baska yoruma gerek yok. tebrikler kardesim dogru tesbit.
    Cevapla