Uygun'dan sürpriz Sneijder ve G.Saray sözleri!

Sneijder'i Al Gharafa'ya getiren eski hocası Bülent Uygun, "Wesley Sneijder çok iyi bir Galatasaraylı. Galatasaray onu isterse koşa koşa gider. Orayı yuvası gibi görüyor" dedi.

Uygun'dan sürpriz Sneijder ve G.Saray sözleri!
Uygun'dan sürpriz Sneijder ve G.Saray sözleri!
GİRİŞ 02.06.2018 10:18 GÜNCELLEME 02.06.2018 10:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın unutamadığı yıldız Hollandalı Wesley Sneijder, Abdürrahim Albayrak aracılığıyla Galatasaray'a "Beni alın, boş sözleşmeye bile imza atarım" mesajı yollamıştı.

Sneijder'i Al Gharafa'ya getiren eski hocası Bülent Uygun konuyla alakalı şunları söyledi: "Wesley Sneijder çok iyi bir Galatasaraylı. Fatih Terim gelince 'Şampiyon olduk' demişti. Bize büyük katkıları oldu. Galatasaray onu isterse koşa koşa gider. Orayı yuvası gibi görüyor. Aklında hep İstanbul'da yaşamak var. Ayrıca hayalinde 4 takımın teknik direktörlüğünü yapmak var. Bunlar Galatasaray, Ajax, Real Madrid ve İnter" dedi.

 

 

YORUMLAR 9
  • memkor 5 yıl önce Şikayet Et
    biraz daha pismesi tecrube kazanmasi lazim. ..
    Cevapla
  • Atabey 5 yıl önce Şikayet Et
    33 yaşında gelirse yedek oynar ve faydalı olur belhanda napıyo soruyorum adam çok kaliteli ama koşmuyor 10 numara sneider gibi olmalı..yuvana dön en az 1_2 sene fizik kondisyon iyi olursa rahat oynar emre 37 yaşında nasıl oynuyor
    Cevapla
  • Durmuş 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba gs ligi 5. 6. 7. Bitirip Avrupa ya gitmeseydi de gelmek istermiydi . HADİ ORADAN .
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Buradan tff ye bir çağrım var. Kulağı küpeli vücudunda dövme olan içki kumarı olan yani Islama ters Müslüman gençlere kötü örnek teşkil edecekleri Türk futbolunda oynatmayın. Çünkü gençler futbolcuları idol yani örnek şahsiyet olarak görüyor. Inançlı ahlaklı sportif abid gençlik tek arzum . Kimse ile kişisel sorunum yok. Kesin olan şu: derdim var!
    Cevapla
  • Gamze 5 yıl önce Şikayet Et
    diyosun ki bütün dünyadan izole şekilde kendi aramızda oynayalım.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun futbol ile ne alakası var yobazlık niye yapıyorsunuz ki? Eğer o bahsettiğiniz gençler çok isterlerse görmezler. Ben de futbolcuyum, ben de gencim ama ne alkol kullanıyorum ne de dövmem var. Eğer istersem de yaptırırım bu kimseyi alakadar etmez. Adam gibi gelip oynayacak kaliteli oyunculara ihtiyaç var. Dünyanın hiçbir yerinde bu tür anlamsız bir kriter aranmaz. Futbol bu insanların kişisel düşünceleri kimseyi alakadar etmez.
    Cevapla
  • Sakaryalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru
    Cevapla
  • tolgaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten sonra ancak yardımcı antranör olarak gelir, gittiği yerlerde başarı yakalayamadı duygu sömürüsüyle geri gelecek boş sözleşmeye imza atarmış pehhh... en az 3 m euro alır bizden yazık günah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle