G.Saray'da Terim depremi! 6 isim birden...
Fatih Terim Galatasaray'da önümüzdeki sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı ve bazı isimlerin biletini kesti.
GİRİŞ 25.03.2018 14:29
GÜNCELLEME 25.03.2018 15:40
Fatih Terim, 18 maç oynarsa sözleşmesi uzayacak olan ve Latovlevici'nin bu sayıyı doldurmasına izin vermeyecek. Sarı-Kırmızılılarda ayrılığı kesinleşen ilk isim Rumen futbolcu Latovlevici oldu.
Sezon sonunda birçok oyuncunun sözleşmesi bitecek olan Galatasaray'da yolların ayrılacağı diğer isimlerin ise Hakan Balta, Eray İşcan, Umut Gündoğan, Tarık Çamdal ve Cedric Carasso olduğu öğrenildi.
Şu anki durumda Ryan Donk, Koray Günter, Yasin Öztekin ve kiralık olarak forma giyen Jason Denayer'in takımda kalma ihtimalleri ise sezon sonunda belli olacak.
YORUMLAR 19
-
yıllardır 8 yıl önce Şikayet Eteh be yıllardır bu futbolcuların isimlerini duymaktan bıktık. ne gönderilemezlermiş be.Beğen
-
Calkan 8 yıl önce Şikayet EtBu camdali sözleşmesi bitince kulüp bulup top oynar mı çok merak ediyorum...Beğen Toplam 3 beğeni