Terim uyardı! 'Bu hafta kazanamazsak...'

Takipçilerinden Medipol Başakşehir'in puan kaybetmesinin ardından Galatasaray için Atiker Konyaspor mücadelesi çok daha önemli bir hale geldi.

Terim uyardı! 'Bu hafta kazanamazsak...'
Terim uyardı! 'Bu hafta kazanamazsak...'
GİRİŞ 11.03.2018 09:35 GÜNCELLEME 11.03.2018 09:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasarayr gelecek hafta deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde Konyaspor karşısında kazanarak derbide en azından beraberlik opsiyonunu da kendi hanesine artı olarak yazdırmak istiyor.

Bunun için herkes maça odaklanırken teknik direktör Fatih Terim ise çok daha dikkatli şekilde oyuncularını hazırlıyor. Son iki maçında Karabük'ü 7-0, Bursaspor'u da 5-0 yenmenin takımda rehavet yaşatmaması adına deneyimli teknik adam, oyuncularına ile sık sık konuşmalar yapıyor. Konyaspor'un başında Sergen Yalçın'ın ilk maçına çıkacağının altını çizen Terim, konuk takımın ligdeki durumu nedeniyle işlerin de zor olduğuna vurgu yaptı.

 

 

Terim'in oyuncularına 90 dakika boşunca maçtan mental olarak kopmamaları uyarısı da en önemli detaylardan. Skor ne olursa olsun Konyaspor'un beraberlik için bile tüm gücünü sarf edeceğini Terim oyuncularının aklına kazıdı.

'ÖNCE KAZANALIM'

"Her maç 3 puan!" diyerek maç konuşmasını yapan deneyimli çalıştırıcı, maçla ilgili şu uyarılarda bulundu: "F.Bahçe maçını düşünmek için çok erken. bizim için her maçın ayrı bir önemi var. Her maçta farklı puan verilmiyor. Konyaspor maçı da F.Bahçe maçı da üçer puanlık maçlar. Bu hafta kazanamazsak avantajımızı kaybederiz. Başakşehir'in yenilgisini avantaja çevirmek bizim kazanmamız ile alakalı. Bu maçın da derbiden bir farkı yok. Ciddiyetimizi kaybetmeyelim. Önce Konyaspor maçını kazanalım sonra derbiye hazırlanalım."

Sakatlıktan çıkan ve süre almaya başlayan Fernando'nun bugün oynayıp oynamaması Fatih Terim'in bu hafta vereceği en kritik kararlardan biriydi. Deneyimli teknik adam, F.Bahçe maçında Brezilyalı oyuncuyu oynatmak adına oyuncusunu her hafta adım adım hazırladı. Konya karşısında ilk 11'de Fernando'ya yer verme ihtimali de doğsa da Terim, Sambacı'yı riske atmadan hareket edecek.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 3
  • Ertürk 6 yıl önce Şikayet Et
    konya çakacak..terim demogoji yapacak..
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs için derbide konya için değilmi adamlar düşüyor be ya
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim evinde dolarciklarini sayarken zavallı gsliler şampiyon olma hayalleri kuruyor acıyorum bu saflara :)
    Cevapla