Galatasaray Başkanı'ndan flaş açıklamalar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor kanalında eski başkan Dursun Özbek'e mesaj yolladı.

Galatasaray Başkanı'ndan flaş açıklamalar
Galatasaray Başkanı'ndan flaş açıklamalar
GİRİŞ 05.02.2018 21:55 GÜNCELLEME 05.02.2018 22:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor kanalında eski başkan Dursun Özbek'e mesaj yolladı. Cengiz, Özbek'in kulübe borcu olduğunu söylerken flaş sözler kullandı.

Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, Dursun Özbek hakkında şu sözleri kullandı;

 

 

''ÖZBEK, HİSSELERE REHİN KOYMUŞ''

''Dursun Başkan, dönemimdeki zararı karşılayacağım demişti. Dursun Özbek, bize 3 kurşun sıktı. Ben bugün kredi almaya gitsem alabilirdim ama Özbek, hisselere rehin koymuş. Rehin işlemlerinin harcı 910 bin TL ve onu da Galatasaray ödemiş. Özbek bunu yapmamalıydı. Rehni koyan kendisi ama Galatasaray'ı fatura ediyor. Dursun Özbek'in yanlışı bu. Net rakamlar çıksın, daha anlatacağım. Kendisi iyi bir insan.

Emlak Konut'ta da 91 milyon TL'lik temlik koymuş. Bir kişi hariç, tüm yönetim karara imza atmış. İmzalamayan da o gün orada yokmuş. Galatasaray'da kimsenin alacağı kalmaz. Herkesin borcu ödenir. Ama Dursun Özbek, lütfen kulübe koyduğunuz rehinleri kaldırın. Sevgili Dursun başkana sesleniyorum.

''28 MİLYON TL BORCU VAR''

Dursun Özbek'in Sportif AŞ'ye 28 milyon TL borcu var. Dursun Özbek'in tabii ki katkıları vardır, iyi düşünceleri vardır. Ancak yaptığı hiçbir proje, kendi ürettiği proje değil. Önceden gelmiş projeler. Açık konuşayım Galatasaray, tapulu arazilerini verdi. Biz, durumu düzeltelim diye evimizi sattık. 2700 Galatasaray Spor Kulübü üyesi, 6-10 yıldır üyelik aidatlarını ödemiyorlar.

''UEFA KENDİSİNE GELSİN''

UEFA biraz kendine gelmeli. Ana 5 ülke var. İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Fransa. Bu ülkelerin dışındaki ülkeleri üvey evlat olarak görüyor. Neymar transferi var ortada. Hiçbir şeye uymuyor. Ona bir şey demiyor, geliyor bize diyor. Türkiye'ye daha anlayışlı, daha tolere gelmesi gerekiyor. Avrupa'da futbola en düşkün ülke burası. Devir-Teslim töreninden sonraki ilk toplantımı, 'Bismillah' ertesi sabah Finansal Fair-Play denetçileriyle yaptım. Kendileri yeni başkanla görüşmek istemişler''

YORUMLAR 1
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Hisselere bugünkü piyasa değeriyle el koymak, belkide ileride daha fazla alcak anlamına gelir. Çünkü hisselerin değeri yükselebilir.
    Cevapla