Aday olacak mı? Ulusoy kararını açıkladı

Galatasaray'da yaklaşan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde muhalifler, başkan adaylığı için Haluk Ulusoy'un kapısını çaldı. Ancak Ulusoy, aday olmayacağını ifade etti.

Aday olacak mı? Ulusoy kararını açıkladı
Aday olacak mı? Ulusoy kararını açıkladı
GİRİŞ 24.12.2017 14:16 GÜNCELLEME 24.12.2017 14:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da yaklaşan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde muhalifler, başkan Galatasaray Yönetimi, hafta başında aldığı olağanüstü seçimli genel kurul kararının ardından seçim çalışmalarına başladı. 20 Ocak'ta yapılacak olan seçimli genel kurul öncesinde muhalifler de hazırlıklar yapıyor. Mustafa Cengiz'in adaylığını açıklamasının ardından muhaliflerin birleştiği tek isim Haluk Ulusoy oldu. Başkan Dursun Özbek'in salı günü yaptığı basın toplantısının ardından muhalifler, Haluk Ulusoy'un kapısını çalarken, Cuma gününe kadar Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanını ikna turları sürdü. Ancak Haluk Ulusoy, Galatasaray Başkanlığı'na aday olmayacağını muhaliflere açıkladı. Bunun üzerine aday çıkarma çalışmalarını sürdüren isimler, yarın akşama kadar başka bir aday üzerinde yoğunlaşmak için hazırlıklarını yapıyor.

CENGİZ'E DESTEK YOK

Dursun Özbek'e karşı başkan adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz'e ise muhalefetten destek gelmiyor. Bugüne kadar yönetimlerde yer almadığı için muhalif isimlerin Mustafa Cengiz'e destek vermeyeceği ve tepeden inme bir başkan istemedikleri ifade edildi. Muhalif kesim, hafta başına kadar başkan adaylığı konusunda bir isimde birleşemezse, Dursun Özbek, 20 Ocak'ta yapılacak olan seçimli genel kurula oldukça güçlü bir şekilde girecek.

YORUMLAR 6
  • Turkmen 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaslar siz galiba haberi yanlis okuma ozurlususiniz.orada gs bashkani secimi icin adayligi soz konusu.adamlar tupcu diyor demiroren diyor tffb adaylik demiyor ya lutfen dogru okuyalim
    Cevapla
  • cecen313 6 yıl önce Şikayet Et
    valla su tupcuden kurtulalimda Kim gélirse gelsin
    Cevapla
  • omer 6 yıl önce Şikayet Et
    hee fatih geldi sende gel hakan la arifide çağırın takım tamamlansın
    Cevapla
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    parası bitti galiba. ..
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Demirören gitsinde kim gelirse gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle