Arda Turan'dan Fatih Terim sözleri!

Fatih Terim'in dönmesiyle Arda Turan'ın Galatasaray'a dönme olasılığı kalmadı. Eski futbolcu Sedat Yeşilkaya ise Arda'nın Fatih Terim ile ilgili yaptığı bir konuşmayı paylaştı.

Arda Turan'dan Fatih Terim sözleri!
Arda Turan'dan Fatih Terim sözleri!
GİRİŞ 22.12.2017 09:30 GÜNCELLEME 22.12.2017 10:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Fatih Terim'in takıma geri dönüşü sonrasında Arda Turan'ın sarı kırmızılılara transferinin zor olduğu ve kapıların kapandığı ifade edilmişti. Eski futbolcu Sedat Yeşilkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda ilginç bir açıklamada bulundu.

Yeşilkaya, yaptığı paylaşımda, "Sizler hala Arda Turan ile ugraşsanız da kaptan 3-4 gün önce 'Galatasaray'ın her zaman hocası Fatih Terim'dir ve şimdi tekrar gelmelidir' dedi. Arda Turan bir değerdir ve ülkemizin yetiştirdiği en kariyerli, en başarılı oyuncudur. Saygı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Buraya yazıyorum, Fatih Terim bu kez başarılı olamayacak ve GS’ den kovulacak.
    Cevapla
  • CAN BAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem GS herşeyden ve herkesten önemli madem gerisi teferruat o zaman terim arda barışmalı sol kanada hareket getirmek için ardayı getirmek lazım İşte o zaman herkes stada koşar rakipler titrer arda da bu takıma adam gibi kaptanlık yapar uçarız uçarız Haydi terim yap babalığını çağır evladını yuvaya babaya imparatora yakışan budur
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda iş arıyor...
    Cevapla
  • Simo 6 yıl önce Şikayet Et
    bana göre ikiside işe yaramaz
    Cevapla
  • ooof of... 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabii...Fatih Terim geliyorsa Arda Turan ve Melo nun ne eksiği var... Kavgaya kavga..Sorun çikarmaksa eksikleri yok...Derhal gelsin ikisinde ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle