Fatih Terim resmen geri döndü!

Galatasaray, Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Fatih Terim, Cuma günü öğleden sonra resmi imzayı atacak.

GİRİŞ 21.12.2017 23:10 GÜNCELLEME 22.12.2017 09:25
Bu Habere 278 Yorum Yapılmış

Fatih Terim, Galatasaray'a geri döndü! Galatasaray, taraftarın yolunu gözlediği Fatih Terim için borsaya ilk bildirimi yaptı ve Terim ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

ÖNCE TERİM TWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Galatasaray'ın KAP'a bildirim yapmasından önce, Fatih Terim'in Twitter hesabından "Nerede kalmıştık" şeklinde bir mesaj paylaşılarak, Galatasaray etiketlendi. 

FATİH TERİM GÖZTEPE MAÇINDA SAHADA

Galatasaray'a 4. kez geri dönecek olan Fatih Terim, Göztepe maçında takımın başında olacak.

"GALATASARAYLI FATİH YUVASINA DÖNMÜŞTÜR"

Galatasaray resmi Twitter hesabı da tüm bu gelişmelerin ardından 2011 yılında Fatih Terim'in imza töreninde sarf ettiği 'Galatasaraylı Fatih, yuvasına dönmüştür' sözlerini tweetledi.

YORUMLAR 278
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadar iyiydi daha önce niçin 3 sefer gönderildi ? Kendinizi kandırmaya devam edin.
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    65 yaşına girmiş, rahat bıraksaydık da emekliliğini ağız tadıyla yaşasaydı. 50 yaş grubunda hiç mi galatasaraylı teknik direktörümüz yok. gençlere şans verilmeliydi, yine 2-3 yılımız daha heba olacak.
    Cevapla
  • glsksk 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki çok iyi şekilde gitmişti de nerede kalmıştık yazmış.. böylesine yüzsüz derler. bir fenerbahçe taraftarı olarak ne yalan söyleyim gs taraftarlarına üzüldüm. yazık günah ya valla .. katakulliyle başa geliyor..
    Cevapla
  • Galatasaray 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray a yakışan bir isim varsa o da imparatordur holgeldin evine
    Cevapla
  • kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    Feldkamp ve Derwall in bıraktığı takımda yok.Sanırım bu dônüşünüz Trump un Kudüs hamlesine benzeyecek. Olanda hayir vardır.Bu kez gönüllerden de tamamen silineceksiniz...Demedi demeyin...Yaz başinda yazacağım yine...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle