Tudor'un vedasında ilginç olay! Bir anda...

Igor Tudor'un Florya'da futbolcularla yaptığı son konuşmanın ardından şok eden anlar yaşandı. Toplantı odasında adeta ölüm sessizliği yaşandı.

Tudor'un vedasında ilginç olay! Bir anda...
Tudor'un vedasında ilginç olay! Bir anda...
GİRİŞ 20.12.2017 09:19 GÜNCELLEME 20.12.2017 09:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray yönetimi, Malatyaspor yenilgisi sonrası Igor Tudor'un görevine son vermiş, yeni arayışlara girmişti. Dursun Özbek ve ekibi Malatya'dan dönüşte olağanüstü toplanmış, sürpriz bir de kararın altına imza atmıştı.

Galatasaray yönetimi beklendiği üzere Tudor ve ekibine işten el çektirmiş aynı zamanda olağanüstü seçimli genel kurul kararı da almıştı. Camia bir yandan bu gelişmeleri takip ederken, diğer yandan yeni teknik direktörle ilgili nasıl bir tercih yapılacağını merak eder hale gelmişti. Bu gelişmelerin dışında merak edilen bir konu da Tudor cephesinin olan bitene vereceği tepkiydi.

FLORYA'DA NELER OLDU?

Yeni Malatya yenilgisinin ardından sadece basın toplantısında konuşan, ardından sessizliğe bürünen Tudor, Dursun Özbek'in basın toplantısının ardından Florya'ya gitti. Yeni Malatya yenilgisi sonrası eski futbolcularıyla ilk kez bir araya gelen Hırvat teknik adam kısa bir konuşma yaptı.

AYRILIĞI UYGUN GÖRDÜLER

Tudor, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada aynen şu ifadeyi kullandı:

"Malatya'da kazansak yine liderdik. Yani kötü giden bir şey yoktu. Şu anda da hala şampiyonluk şansı olan, zirvede tutunan bir takım var. Kısacası kötü giden bir şey yoktu. Ancak böyle bir ayrılığı uygun gördüler!"

ŞAŞIRTAN TAVIR

Futbolcular, Tudor'un bu kısa açıklaması sonrası eski hocalarıyla vedalaşmayı umarken şok bir tavırla karşılaştı. Hırvat hoca, sözlerini bitirir bitirmez tek bir futbolcuyla bile tokalaşmadan arkasını dönerek toplantı odasından ayrıldı. Tudor gibi yardımcısı Ivan Seriç de oyuncularla vedalaşmadan Florya Metin Oktay Tesisleri'ni terk etti.  Bu şok tavır oyuncular arasında kısa süreli bir şaşkınlık yaratırken, odada bir süre sessizlik yaşandı. Bilindiği üzere futbolculardan sadece Gomis ve N'diaye, Tudor'un ayrılığı sonrası sosyal medyadan paylaşımda bulunmuş ve teknik adama teşekkür etmişti.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 7
  • el gurbeti 6 yıl önce Şikayet Et
    herseyden önce emege saygi bu adam takimi ikinci oldugu icin kovuldu el insaf yahu.
    Cevapla
  • Serdar Arikan 6 yıl önce Şikayet Et
    Son 4 deplasmani kaybettigini hic soylememis.. 9 puanlik farkin nasil eriyipte 3. oldugunu hic soylememis...
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu da gösteriyor ki terimin ayak oyunları basın pompalaması Erman Toroğlu reklamları ve futbolcuların iş birliği ile adamın gönderildiği gerçeğidir. Bakın bu Yorumu unutmayın arkadaşlar yazın bir kenara. Ben Beşiktaş taraftarıyım terim harici kim gelirse gelsin akıbeti Tudor gibi olacak şu an dünyada en iyi teknik direktör kimse o gelsin sonuç değişmez. Terim gelene kadar adam yer bu değirmen
    Cevapla
  • ukalatudoorr 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hirvatlarda kendini beyenmislik ve kibir tavan yapmis durumda ukalaherifler
    Cevapla
  • Maçkalı 6 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon ya trabzon ya başakşehir yada bursa olacak,diğerleri hava alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle