Galatasaray yönetiminden radikal karar!

Igor Tudor ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray yönetimi 13 Ocak veya 20 Ocak'ta olağanüstü seçime gitme kararı aldı.

GİRİŞ 18.12.2017 17:25 GÜNCELLEME 19.12.2017 10:03
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

''Yönetim Kurulumuz medeni kanun ve tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca 13 Ocak 2018 tarihinde, yeterli çoğunluk olmaması halinde 20 Ocak 2018 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararını oy birliğiyle almıştır.''

TOPLU İSTİFA EDECEKLER

Dursun Özbek ve yönetim kurulu Galatasaray tüzüğü gereği toplu şekilde istifa edecek. 

NELER YAŞANDI?

Sarı kırmızılı takımda dün oynanan ve 2-1 kaybedilen Yeni Malatyaspor maçı sonrasında yönetim kurulu bugün olağanüstü toplandı.

Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan olağanüstü toplantıdan oybirliği ile Igor Tudor ve tüm teknik ekibin göevine son verilmesi kararı çıktı.

Bunun dışında alınan bir karar ise sarı kırmızılı camiada şok etkisi yarattı. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılması gereken Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısını erkene çekme kararı aldı. 13 Ocak 2018 veya 20 Ocak 2018 günü olağanüstü seçim yapılacak.

AMAÇ: YÖNETİMDE FİKİR BİRLİĞİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Tudor ile yolların ayrılması kararının ardından Fatih Terim ismi ortaya atıldı ancak bazı yöneticiler Terim'e sıcak bakmadı. Galatasaray Yönetimi içerisinde Fatih Terim'e karşı olan isimlerin yer alması ve Marcelo Alberto Bielsa ile Laurent Blanc isimlerinin ortaya atılması sarı-kırmızılı yönetim içerisinde fikir ayrılıklarını da beraberinde getirdi. Bu ayrılığın önüne geçmek isteyen Dursun Özbek erken seçim kararı alarak tek ses bir yönetim ve Fatih Terim ile yola devam etme düşüncesinde.

YORUMLAR 50
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gelen gideni aratmaz...
    Cevapla
  • Cesur 6 yıl önce Şikayet Et
    Yönetime Ali dürüst ve Albayrak geçmeli.
    Cevapla
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Tudorunda yönetiminde iyi yanları çok inkar edilemez.Ama daha iyi daha akıllı bir yönetim gerekli.Kurtlar sofrasında mükemmel olmak gerekli.Hata yapan gitmeli.
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Acele etmeseydiniz mayısta seçim var.16 hafta tudoru tuttunuz zaten. Mayısa kadar takımı alt yapıdan birileri idare eder. Bu sadece dursunun kendini kurtarma çabası iş mayısa kalsaydı aday bile olamayacaktı.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Zorla Fatih Terim alınmalıdır! Alınmalıdır ki bizim bizim cebimizden onun ceplerine akan tazminat dursun: Haram olsun...,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle