Fernando ve Ndiaye hayal kırıklığı yaşattı!

Galatasaray'ın sezon başında yüksek maliyetlerle kadrosuna kattığı Badou Ndiaye ile Fernando Reges, skora katkı anlamında büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Fernando ve Ndiaye hayal kırıklığı yaşattı!
Fernando ve Ndiaye hayal kırıklığı yaşattı!
GİRİŞ 06.12.2017 10:21 GÜNCELLEME 06.12.2017 10:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de geride kalan 14 haftada hücuma 0 katkı sağlayan bu ikili; ne gol attı, ne de asist yaptı.

Bonuslarla birlikte sarı- kırmızılılara 25 milyon euro'ya mal olan Ndiaye ve Fernando, özellikle Beşiktaş derbisindeki performansıyla hedefteki isim oldular.

Hem Ndiaye hem de Fernando, ligdeki 13 karşılaşmaya da 11'de çıkarken, Galatasaray'ın hücum gücüne katkı veremediler. Ndiaye bonuslarla birlikte 4 sezonluk maliyetiyle 13 milyon, Fernando da 3 yıl için sarı-kırmızılıların kasasından 11 milyon 650 bin euro çıkmasına sebep olacak. Her iki futbolcu ayrıca takımlarının ligde aldığı her puan için 5 bine euro kazanıyor.

Melo ve Selçuk'a yaklaşamadılar bile

Aynı bölgede oynayan Felipe Melo, Galatasaray'daki ilk sezonunda 10 gol 1 asist yapmıştı. Selçuk İnan ise 11 gol atıp 12 de asist yapmıştı.

YORUMLAR 2
  • ali bulut 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar görev bölgeleri olan orta sahaya ne katki yaptiki skora katki yapsinlar güldürmeyin adami
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    ndiaye nasıl skora katkı yapsın bu adamın savunması zayıf güçsüz adamı kaleden uzak oynatıyorsun geçmiş istatisliği ortada benim böyle bir oyuncum olacak kaleye yakın oynatmayacağım belhandadan daha başarılı olur...
    Cevapla