Florya'da olay! Fatih Terim sesleri...

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Galatasaray'da taraftarlar takımı Florya'da tepkiyle karşıladı ve istifa çağrısı yaptı.

GİRİŞ 02.12.2017 23:06 GÜNCELLEME 03.12.2017 10:11
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

3-0'lık Beşiktaş yenilgisi sonrası Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanan bir grup Galatasaray taraftarı, "Igor Tudor istifa" ve "İmparator Fatih Terim" tezahüratı yaptı.

Galatasaray'ın hocası Tudor'un, büyük maçlarda 3 puan alamaması sarı kırmızılı camiada geleceğinin tartışılmasına yol açtı. Bu sezon oynanan Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş karşısında sadece 1 puan kazanabilen Galatasaray'da taraftarlar, teknik direktör Igor Tudor'a çok tepkili...

Beşiktaş maçının 3-0 kaybedilmesinin ardından Florya'da toplanan Galatasaray taraftarları, Tudor'un istifasını isterken; Fatih Terim lehine de tezahüratlarda bulundu.

Florya'da toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, tesislerin önünde Galatasaray takım otobüsünü beklerken "İmparator Fatih Terim" tezahüratları yaptı.

Güvenlik güçleri Galatasaray taraftarlarını sakinleştirmeye çalışıyor. Takım otobüsü çok zor şartlarda tesislere giriş yaptı.

YORUMLAR 39
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 6 yıl önce Şikayet Et
    YILMAZ VURAL BU liglerin YETİMİ Mİ ...BİR ŞANS DA ONA VERİLSİN ...
    Cevapla
  • Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Hamzanin Ahi çıktı gs den
    Cevapla
  • nuri el maliki 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim,i istemiyoruz bıktık usandık bu kısır döngüden.
    Cevapla
  • hamza 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendini beğenmiş para peşinde koşan şu adamı 2000 yılında sevdim dahada sevmiyorum .yakışmıyor artık
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz vural gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle