Gomis: Vodafone Park'tan bahsediyorlar ama...

Beşiktaş derbisi hakkında konuşan Bafetimbi Gomis, "Vodafone Park'taki atmosferden bahsediyorlar ama bizim stadımız daha değerli" dedi.

Gomis: Vodafone Park'tan bahsediyorlar ama...
Gomis: Vodafone Park'tan bahsediyorlar ama...
GİRİŞ 27.11.2017 12:18 GÜNCELLEME 27.11.2017 12:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başakşehir yenilgisinin moral bozukluğu çabuk atlatan Galatasaray, taraftarı önünde kendine geldi. Alanyaspor galibiyeti sadece 3 puan değil, Beşiktaş derbisi öncesi özgüven de getirdi.

KİMSEDEN KORKMUYORUZ

Norveçli sol bek Linnes, "Başakşehir maçı kazaydı. Kendi aramızda konuşup dersler çıkardık. Şimdi önümüzde Beşiktaş var. Onlar puan kaybetti, biz kazandık. Fark 6 puana çıktı. Onların sahasına gideceğiz ve korkmuyoruz. Haftaya farkı 9'a çıkartacağız" dedi.

Alanyaspor galibiyeti sonrası da soyunma odasında futbolcuların tek gündemi Beşiktaş'tı. Sarı-Kırmızılılar tam anlamıyla derbi için kenetlendi ve birbirlerine söz verdi.

BİZİM STADIMIZDAKİ ATMOSFER DAHA DEĞERLİ

Bafetimbi Gomis ise, "Beşiktaş derbisi iyi olacak. Önemli bir takım ve Şampiyonlar Ligi'nde gördük. Gelecek haftaki maç çok izlenecek. Vodafone Park'ın atmosferinden bana bahsedildi ama bizim stadımızdaki atmosfer daha değerli. Biz 3 puanı alıp geri döneceğiz" dedi. Kendi performansıyla ilgili konuşan Gomis, "13 gol attım. Bu çok iyi olabilir ancak daha fazla katkı sağlamam lazım. Kaçırdıklarımı da atmam lazım. O zaman daha iyi hissedeceğim" ifadesini kullandı.

Latovlevici'nin yerine giren ve taraftarlardan müthiş destek gören Linnes de derbiye yönelik iddialı sözler sarfetti.

YORUMLAR 7
  • Çılgınşey 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın Beşiktaş'ı Vodafone park ta yenmesi mümkün değil.Galatasaraylıyım yenmesini isterim ama maalesef acı gerçek bu...
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Demekki biz farklıyız sana anlatıldığına göre neden bizim yabancılara sizin saha atmosferi anlatılmıyor ? neyse hafta sonu gelince görürsün :)
    Cevapla
  • BİLGİNAKREP 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte Hendek işte deve hafta sonu görürüz. Futbol sahada oynanır sahada kazanılır.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    İkisi de beleş , ikisi de devletten . Ama değere gelirsek hem yer hem de kapasite olarak Beşiktaş'ın stadı Galatasaray'ın stadından çok çok değerlidir...
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    yer olarak neysede kapasite olarak 10 bin seyirci daha fazla telekom.52 bin nire 42 bin nire
    Cevapla
  • ayakkabıcı 6 yıl önce Şikayet Et
    benim babam senin babanı döver misali çocukça şeyler :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle