Gökhan Zan GS TV canlı yayınında şoke etti!

Galatasaraylı eski futbolcu Gökhan Zan, Galatasaray TV'de yaptığı yorumlarla herkesi şaşırttı. Igor Tudor, kulüp televizyonunda ilk kez böylesine ağır sözlere maruz kaldı.

GİRİŞ 19.11.2017 13:45 GÜNCELLEME 19.11.2017 14:30
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 5-1'lik Başakşehir mağlubiyeti bardağı taşırdı. Spor yazarları Fatih Terim'i göreve çağırırken Mustafa Denizli ise Galatasaray'ın 5 gol yemesine şaşırmadığını söyledi. Gökhan Zan ise katıldığı GS TV yayınındaki sözleriyle herkesi şoke etti. 

Galatasaraylı eski futbolcu Gökhan Zan, Galatasaray TV'de yaptığı yorumlarda Igor Tudor'u sert bir dille eleştirdi. Zan, "Tudor Galatasaray’ın hocası değil" dedi. Galatasaray'ın, Süper Lig 12. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 5-1 mağlup olduğu maçta GS TV'de müsabakayı yorumlayan Gökhan Zan, teknik direktör Tudor ile yolların ayrılması gerektiğini söyledi.

Denizli: Galatasarday'ın 5 gol yemesi sürpriz değil

Spor yorumcusu ve eski teknik direktör Mustafa Denizli Başakşehir Galatasaray maçını değerlendirdi. Denizli şunları söyledi: "İki forvet oynarsanız Başakşehir gibi bir takım karşısında onları besleyecek oyuncu yok. Başakşehir gibi hızlı çıkan bir takım karşısında bazen böyle sonuçlar çıkabilir, benim için bu sonuç süpriz olmadı."

Spor yazarı Rıdvan Dilmen Başakşehir Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.
"Dilmen şunları söyledi: Bir gerçek var. Ben olsam, hiç düşünmeden Fatih Terim'i getiririm. Kimseyle uğraşmam. Gel şu takımı çalıştır derim. İşimi hiç şans bırakmam. Tudor küçük maçların büyük teknik direktörü."

En son Kocaelisipor 5 atmıştı

Galatasaray, Süper Ligde 2009 yılında Kocaelispor’dan yediği 5 golden sonra, Medipol Başakşehir’den de aynı sayıda gol yiyerek 8 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi. O dönem Alman çalıştırıcı Michael Skibbe yönetimindeki sarı-kırmızılılar, sahadan 5-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

YORUMLAR 29
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylemiş. Bu hoca bu takıma uygun değil. Terim de gelecek ise bir daha bir yere gitmemeli. GS insanların canı sıkıldı mı git. Kefin geldi mi gel yeri değildir.
    Cevapla
  • trol 6 yıl önce Şikayet Et
    aa evet en son kocaelispor atmış...ondan öncede fener atmıştı..6 tanecik :d :d
    Cevapla
  • yunaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim bir hizipçidir. Terim Gs kulübünün kapısından içeri bile girmemelidir. Gs düşüşe geçirmek Fb projesidir. Toparlanma ve doğru kararlar alma zamanı. Gs idarecileri Fb medyasının söylediğinin tam tersini yapmalıdır.
    Cevapla
  • Kral38 6 yıl önce Şikayet Et
    adam açık ve net konuşmuş! neden çift forvet oynarsın ki beyninden şüphe ediyorum tudorun.
    Cevapla
  • kral 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet konuşulmazdı aynen bende katılıyorum ama ben gençler maçında da 1-1 yakalasa gençler yine sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüştüm. Başakşehir çok güçlü bence bu senenin şampiyonu olacaklar. önceliğimiz defans ve orta saha olmalıydı.
    Cevapla
  • Taraf-SIZ 6 yıl önce Şikayet Et
    gs çift forvet yenmiş olsaydı bunları konuşmuyor olurduk dimi..
    Cevapla
  • Orhan Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Buradaki Fatih Terim düşmanlarının hiç biri Galatasaraylı değildir. Fatih Terim Milli duygularla Demirörenin Galatasaray'dan gönderilme projesidir. Çünkü Terim her zaman Galatasaray için fazlasını vermiştir. Gelir diye korkuyorsunuz çünkü biliyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle