Cenk Ergün: 'Milli takım arasına...'

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, 5-1 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Cenk Ergün: 'Milli takım arasına...'
Cenk Ergün: 'Milli takım arasına...'
GİRİŞ 03.11.2017 23:26 GÜNCELLEME 03.11.2017 23:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cenk Ergün, farklı galibiyetin ardından şu sözleri kullandı...

"Bol gollü güzel bir akşam oldu. Çok pozisyona girdik, çok da kaçırdık ama iki haftanın düşüklüğünü üzerimizden attık ve böylece arasına çok güzel girmiş olduk. Bugün mümkün olduğu kadar yine tribüne gelen seyircilerimize teşekkür ediyorum. Onlar olduğu zaman oyunumuz daha güzel, daha keyifli oluyor."

"Çok erken bir gol attık ve bu da bizi biraz rahatlattı. İkinci yarıya da çok iyi başladık. Sonuç çok daha farklı da olabilirdi. Oynayan, oynamayan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

"Takım olarak çok güzel hazırlanıyoruz. Antrenmanlar da güzel geçiyor. Hocamız takımla birlikte yaşıyor, bir şeyleri deniyor. Elindeki kadrodan alabileceği verimi en üst seviyeye çıkarabilecek bir takım ortaya koyuyor. Bugünkü karşılaşma öncesinde de yaptığı değişiklikleri kendisi basın toplantısında söyler. Yapmış olduğu analizlerden ve takımın durumundan çift forvetle başlamanın bize daha büyük artılar getireceğini düşündü. Eren de hocasını çok fazla üzmedi diye tahmin ediyorum. Gol atamadı belki ama asisti var; çok da iyi mücadele etti. Son toplarda biraz daha şanslı olabilseydik o da golünü atardı ama bu bir takım oyunu. Takımımız hücum mantalitesinde güzel bir oyun sergiledi. Serdar cezalı duruma düştü. Önümüzde bir ara var; haftaya Cumartesi de Ümraniyespor'la bir hazırlık maçı yapacağız. Milli takım arasına gidecek oyuncularımız var. Umarım hepsi hem mental hem fiziksel olarak sapasağlam dönerler ve kaldığımız yerden devam ederiz."

YORUMLAR 1
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu her sey cok cabuk unuttun daha düne kadar agliyordun
    Cevapla