Ultraslan lideri ifade verdi! Rocky...

Ultraslan Başkanı Sebahattin Şirin, tartışma yaratan Rocky'li "Ayağa kalk" pankartıyla ilgili Başbakanlık müfettişlerine ifade verdiği ortaya çıktı.

Ultraslan lideri ifade verdi! Rocky...
Ultraslan lideri ifade verdi! Rocky...
GİRİŞ 26.10.2017 16:03 GÜNCELLEME 27.10.2017 09:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde UltrAslan tribünlerinde Rocky Balboa'yı resmeden dev bir poster ve yanında "Ayağa kalk" yazılı pankart yer açılmıştı. Koregrafinin ardından sosyal medyada Fetullah Gülen'in geçen hafta örgüt üyelerine verdiği vaazda sarf ettiği "Ayağa kalk" sözleri hatırlatılmaya başlandı. Gülen'in sözleri ile UltrAslan'ın koregrafisi arasında bağ olduğu iddia edildi. Bunun üzerine Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla koregrafiyle ilgili inceleme başlatılmıştı.

Başbakan'ın talimatıyla başlatılan inceleme kapsamında Galatasaray taraftar grubu UltrAslan Başkanı Sebahattin Şirin ve UltrAslan üniversitesi sorumlusu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na giderek müfettişlere ifade verdi.

Şirin ifade süreciyle ilgili şunları söyledi:

“Salı günü UltrAslan'ın üniversite sorumlusu arkadaşla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı müfettişlerle görüştük. Bu pankartı geçen seneden planladığımızı, o sloganın asıl sahibinin biz olduğumuzu, sosyal medyadaki Fetullah Gülen iddialarının geçek dışı olduğunu, bir bağlantımız olmadığını dile getirdik. Süreç bizim açımızdan güzele gidiyor. Artık sosyal medyada, geçmişte atılan Tweet'leri gündeme çıkarıyorlar. Başka proje mi bu? Bunlar, emperyalist güçlerin halkı, taraftarları birbirine düşürme planıdır.” (Aydınlık)

YORUMLAR 8
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    bununda ustunu orterler bir sekilde gese nin son 25 yilini inceleseler neler cikarda kimse dokunmuyor nedense
    Cevapla
  • BABA. 6 yıl önce Şikayet Et
    Stadda bulUnan tüm galatasaraylılar bu durumdan sorumludur.Tepki göstermeleri lazımdı.Elin Rocky sinin bizimle ne alakası var.En başta da yönetim suçlu.
    Cevapla
  • SUÇ VE CEZA 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle masumane olan bir durum değil,bunu yapanlar cezalandırılmalı....
    Cevapla
  • ESKİL 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayla ilgili burnuma pis kokular geliyor....
    Cevapla
  • Karaalioglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayır takımın zaten lig lideri. Ayağa kalk falan ne alaka? Saçma bi koreografi oldu. Bi dolaplar dönüyor. Burnuma kötü kokular geliyor.
    Cevapla
  • Ehil 6 yıl önce Şikayet Et
    9 derbidir Galatasaray kazanamıyor neyden bahsediyorsun srn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle