Bahçeli'den tepki! 'Böyle şey mi olur!'

Galatasaray'ın Süper Lig'de Atiker Konyaspor maçına 11 yabancı ile çıkmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den tepki geldi.

Bahçeli'den tepki! 'Böyle şey mi olur!'
Bahçeli'den tepki! 'Böyle şey mi olur!'
GİRİŞ 19.10.2017 19:36 GÜNCELLEME 19.10.2017 19:57
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray’ın Atiker Konyaspor deplasmanına 11 yabancı ile çıkmasını eleştirdi. Basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında futbola da değinen Bahçeli, ilk 11’inde yerli futbolcu bulunmayan Sarı Kırmızılılar'ı “Galatasaray ismini değiştirsin. Böyle takım mı olur canım?” sözleriyle eleştirdi.

Devlet Bahçeli ülke nüfusunun 80 milyon olduğunun altını çizerek ortamda bulunan kişileri işaret edip, “Şuradan bile bir 11 çıkarırız” dedi.

Devlet Bahçeli’nin konuyla ilgili yaptığı yorum şöyle:

Galatasaray ismini değiştirsin.. 11 yabancıdan bahsediyorsa… Aslan aslan ya da Galatasaray demeyin, onlar öyle savunuyorlar… Böyle şey olur mu? İsmini değiştirsin, böyle takım mı olur canım? (Gülüyor) 80 milyon nüfus var, şuradan bile bir 11 çıkarırız. (Gülüyor).

Galatasaray, Süper Lig’in 8. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanında 11 yabancı futbolcuyla çıkarak lig tarihinde bir ilke imza atmıştı.

YORUMLAR 100
  • hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    80 milyonluk ülkeden bir muhalefet lideri çıkmıyor. 11 futbolcu çikmamasi eleştirilmemelidir
    Cevapla
  • futbol 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyada her takım yabancılarla oynuyor bırakın şu saçma yasakları artık. siyasetciler futboldan elini çeksin lüften.
    Cevapla
  • sınır 6 yıl önce Şikayet Et
    şu anda kendi takımında rekabet edemediği yabancı futbolcuları, milli takıma gidip rakip olarak mı alt edecek bizim yerli oyuncular? şu an ondan daha iyi olamıyorsan milli takımlarda onlarla nasıl mücadele edeceksin?
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın Allah aşkına bu sezon en azından kendi ligimizi izliyoruz. Geçen sezon yabancı lig izliyorduk.
    Cevapla
  • matruşka 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi gün taraftarları lütfen konuşmasın. biz feda derken de izliyorduk, sefa derken de izliyorduk. bu arada cimbom ne demek?
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamların milli takımları bile yabancı ve devşirme dolu. Yabancıya karşı olmak yerine olaya akıllı bir şekilde yaklaşılmalı Hem milli takım hem de kulüpler düşünülmeli.Kalitesiz ve yaşlı oyuncuların gelmesi engellenmeli ,sayı yavaş yavaş düşürülmeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle