AIDS olduğu söylenen Eboue'den flaş açıklama!

Galatasaraylı eski futbolcu Emmanuel Eboue'nin AIDS olmadığı ortaya çıktı.

AIDS olduğu söylenen Eboue'den flaş açıklama!
AIDS olduğu söylenen Eboue'den flaş açıklama!
GİRİŞ 03.10.2017 13:43 GÜNCELLEME 03.10.2017 15:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eski Galatasaraylı yıldız Eboue’nin AIDS olduğu iddiası birçok kişiyi üzmüştü. KKTC ekibi Türk Ocağı Limasol’a transferi için sağlık kontrollerinden geçen ve kanında HIV virüsüne rastlandığı iddia edilen Eboue, daha geniş kontroller için Londra’ya gitti.

Eboue, İngiltere’de geniş kapsamlı kontrollere, testlere girdi. Ve Galatasaraylı eski futbolcunun HIV Virüsüne yakalanmadığı ortaya çıktı. Bu gelişme ile derin bir "oh" çeken Eboue kesinlikle AIDS olmadığını belirtti ve kendisiyle ilgili önemli gelişmeyi iletti.

Eboue, bu iddianın yalan olduğunun Londra’daki kontrollerde de belgelendiğini belirtip bu söylentilerin çıkmasına neden olan KKTC Kulübüne dava açacağını belirtti.

Eboue’nin avukatı KKTC ekibi Türk Ocağı Limasol’a dava açacak. Transferden vazgeçtiğini de belirten Eboue, Limasol’a transfer olmayacak. (Hürriyet)

YORUMLAR 3
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    allah göstermesin ağızınızı hayraçın biraz işiniz gücünüz onu bunu kiritik yapıp ve aşşalamak sizin haddinizemi tek yargıcı allah tır
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Kktc de bizim yoldan gidiyor verin şimdi adama 2 3 milyon belki aklınız başınıza belki gelir.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Eee bizim Doğan medyası Boyalı basına böyle bir haber düşerse kıvrıla kıvrıla hasta değilse hasta ,Hasta ise sağlıklı olur? :))).
    Cevapla