Resmen açıkladı! 'Fatih Hoca gelecek'

Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim'in Galatasaray'a geri dönmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Resmen açıkladı! 'Fatih Hoca gelecek'
Resmen açıkladı! 'Fatih Hoca gelecek'
GİRİŞ 15.08.2017 11:42 GÜNCELLEME 15.08.2017 11:42
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’in oğlu Mehmet Akif İpek ile Ahsen Şenol'un Edirne'deki nişan törenine katılan Abdürrahim Albayrak, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

SÜRPRİZLERİ VAR

Törende gelin ve damada Galatasaray forması veren Albayrak, "Fatih Hoca Galatasaray'a gelmeyecek mi?" sorusu üzerine, "Fatih Hoca gelecek ama sürprizleri var. Bekleyin çok güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle. Söylersem şimdi kızar" ifadesini kullandı.

BAŞKANLIĞI KASTEDİYOR

Albayrak'ın bu sözleri sarı-kırmızılı camiada büyük heyecan yarattı. A Milli Takım'daki görevinden ayrılan Terim'in, Galatasaray'da teknik direktörlük değil başkanlık yapmak istediği ve çalışmalara başladığı belirtildi.

YORUMLAR 60
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir çiçeklen bahar gelmez. Galatasaray ligin ilk haftası iyi oynamış olabilir. Fakat lig uzun bir maratondur. Daha yönetime ve teknik direktöre kazan kaldıracak futbolcular olacak daha ne yaptınız? Galatasarayda kazan kaldırma dönemi bir başlarsa ne Özbek ne de Tudur durumu idare edemez. Ama Fatih Terim olursa o işin üstesinden gelir.
    Cevapla
  • Gençli Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim eski terim değil. Ahlakıyla oyun anlayışıyla Milli takımdan tazminat almak için ne cilveler yaptı Bu adamdan gs.ye hayır gelmez
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim den başkan olmaz. Olursa da Azizi mumla aratır.
    Cevapla
  • fenerli recep 6 yıl önce Şikayet Et
    gs başka hocası yokmu abdurahman albayrak bey şuanda gs başkanı dursun bey siz zurnanın son deliği bile degilsiniz ne karışıyorsun sen vallahi ayıp oluyor başkannıza karşı koy adaylığı kazam başkanlığı getir terim kimse bir sey demez ama şimdi karışmayın takım kazanıyor.
    Cevapla
  • kirinti 6 yıl önce Şikayet Et
    asil arda fatih hoca degil bu takıma cok sevdigim aldulrahim abi ve ali durus abi gelmesin gs en zorlu gununde yanında olmadılar bilhassaki kactılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle