Galatasaray'dan tarihi proje!

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nu ‘yaşayan stada’ dönüştürmek isteyen Galatasaray, Workinton firması ile anlaşma yapıyor.

Galatasaray'dan tarihi proje!
Galatasaray'dan tarihi proje!
GİRİŞ 06.08.2017 12:04 GÜNCELLEME 06.08.2017 12:08
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bu anlaşmayla beraber stat sadece maç günleri değil, yılın 365 günü çalışanların işlerini yürüteceği bir ofis haline dönüşecek.

Yeni projeyle ilgili detaylar ve imza töreni 8 Ağustos Salı günkü toplantıda gerçekleşecek. Törene başkan Dursun Özbek de katılacak.

İşte Galatasaray'ın projeyle ilgili yaptığı açıklama;

''Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nun ‘yaşayan stada’ dönüşmesi yolunda en büyük adım atılıyor! Galatasaray Spor Kulübü-Workinton ile iş birliği yaparak GS Workinton’u kuruyor.

Türk Telekom Stadyumu sadece maç günleri değil, yılın 365 günü çalışanların işlerini yürüttüğü, Sarı Kırmızılı renklere tutku ile bağlı olanların ofisi oluyor.

Bu önemli projenin imza töreni Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü (COO) ile Workinton CEO’su Pınar Massena’nın katılacağı basın toplantısıyla gerçekleşecek.

YORUMLAR 15
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Nice Sneyder ile 1.8 milyon Euro ya anlaşmış bizden 4.5 net artı bonus alıyordu.Şimdi onun dengi oyunculara 4.5 değil 7 -8 milyon Euro vereceğiz desenize..,.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray ermenistan takımı değil devletin katkısı oldu ne güzel Allah devlete zeval vermesin .. ancak stadın yerinin değerini biliyormusunuz eskisinin bi bakın ondan sonra yazın bunları
    Cevapla
  • ilkmektepli 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşma imzalanır.. ( ing : to sing ) TÜRKÇEYE İngilizce kadar önem verelim.
    Cevapla
  • Yasar 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam devlet yapti ama eski stad ne oldu onuda devlet almadimi bilgisi olan varsa beni aydinlatsin aekadaslar
    Cevapla
  • gs gs gs 6 yıl önce Şikayet Et
    otel mecidiyeköydeki stadın yanında daha sonradan alınmış stad arazisinden bağımsız bir alana yapılıyor. orada gs çadır store vardı. stad arazisi de arsa karşılığı gelir paylaşımı projesi ile ihale edildi. gs buradan para veya gayrimenkul almadı. oradaki alacaklarından feragat edip seyrantepe üst kullanım haklarını aldı. daha sonra projeye değer biçildi ve milyar dolarlık olduğu, hatta gs nin buradan zarar ettiği yazıldı.
    Cevapla
  • Dr.DrakeRamoray 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet almadı. Galatasaray ihaleye çıkartıp, kendisi de büyük hisse alarak İstanbulun en değerli yerlerinden birinde(Mecidiyeköy) otel ve rezidans yaptırdı.
    Cevapla
  • DeLy 6 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır senmi sattın stadı yoksa ... ))))tamam hemen inceleme başlatıyoruz ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle