G.Saray'dan tatsız prova! Taraftarın sabrı taşıyor

Galatasaray, sezon öncesi son hazırlık maçında Avusturya'da karşılaştığı Bundesliga ekibi Hertha Berlin'e 2-1 mağlup oldu.

G.Saray'dan tatsız prova! Taraftarın sabrı taşıyor
G.Saray'dan tatsız prova! Taraftarın sabrı taşıyor
GİRİŞ 05.08.2017 21:04 GÜNCELLEME 05.08.2017 21:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

2017-2018 sezonu ikinci yurt dışı kampı için Avusturya'da bulunan Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında Almanya Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin ile karşılaştı. Galatasaray, yeni transferlerin de forma giydiği maçı 2-1 kaybetti.

Alman ekibine galibiyeti getiren goller 3. dakikada Karim Rekik ve 74. dakikada Vedad Ibisevic'ten geldi. Galatasaray'ın tek golünü 60. dakikada Eren Derdiyokkaydetti. Eren'in golü ise görülmeye değerdi. Golün asistini ise yeni transferlerden Belhanda yaptı.

YENİ TRANSFERLER 2. YARIDA

Galatasaray, maça Muslera, Mariano, Maicon, Ahmet, Tolga, Selçuk, Belhanda, Linnes, Rodrigues, Recep, Gomis 11'iyle başlarken yeni transferler Fernando ve N'Diaye ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

TARAFTAR YÖNETİMİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

UEFA Avrupa Ligi'ne Östersunds mağlubiyetiyle başlayamadan veda eden Galatasaray'da taraftarın sabrı tükendi. Hertha Berlin'in 2-1 öne geçtiği golden sonra tribünler yönetimi istifaya davet etti.

YORUMLAR 19
  • Ayyıldız tim 6 yıl önce Şikayet Et
    evet fatih Terim iyi bir cimbom.ludur kabul ama artık onnunda verecegi bisey kalmamistir geldigi donemleri hatirlayin anlarsınız. .
    Cevapla
  • murad tokuş 6 yıl önce Şikayet Et
    taraftar patlamak için bahane arıyor demedi demeyin tudor 1 yenilgi alsa işi biter
    Cevapla
  • Ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    Bukadar para harcayıp bu duruma düşürenlere yazıklar olsun
    Cevapla
  • Serkan kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    Buu kadronun basina bu adam olur mu yaaa akil var mantik yok... Fatihhh Terimi bekliyoruz artikk
    Cevapla
  • mhcivelek 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyorsunuzki zaten biz bu sene ilk 5 e girelim öpüp başımıza koyalım yok böyle bir rezillik #dursun_özbek_ve_tudor_istifa etmeden bu takım düzelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle