Anlaşma sağlandı! F.Bahçe'den G.Saray'a

Başkan Dursun Özbek'in deyimiyle, G.Saray uçaklarının peş peşe indiği bu transfer döneminde, bir isim daha Cimbomlu oluyor.

Anlaşma sağlandı! F.Bahçe'den G.Saray'a
Anlaşma sağlandı! F.Bahçe'den G.Saray'a
GİRİŞ 19.07.2017 09:46 GÜNCELLEME 19.07.2017 09:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

O futbolcunun ismi Volkan Şen'den başkası değil. İki sezondur formasını giydiği Fenerbahçe ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Volkan Şen, Galatasaray'la her konuda anlaştı.

30 yaşındaki sol kanat oyuncusu Volkan Şen, Galatasaray'la 2+1 yıllık sözleşme yapacak. Yıllık 1.5 milyon euro garanti ücret alacak olan Volkan Şen, bonservisine karşılık Fenerbahçe'ye ödediği 1 milyon euro'yu da imza parası olarak G.Saray'dan tahsil edecek.

Son detayların da görüşülmesinin ardından sarı-kırmızılı kulübün en geç hafta sonu transferi açıklaması bekleniyor. Volkan Şen'i renklerine bağlayan G.Saray'ın, Yasin Öztekin'i ise Almanya'da bir kulübe satacağı öğrenildi. (Fotomaç)

YORUMLAR 14
  • osman42kny 6 yıl önce Şikayet Et
    iste bu tencere ve kapak volkanin karakterine en uygun camia
    Cevapla
  • ersan 6 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma
    Cevapla
  • bahadir 6 yıl önce Şikayet Et
    ne sakın sakın ya bütün transferlerimizin içinde en iyisi volkan şen göreceksiniz diğerlerinin hepsine verilen paraların arkasından ağıt yakacaklar.
    Cevapla
  • Dursuna Söyleyin... 6 yıl önce Şikayet Et
    Dursuna söyleyin benide transfer etsin diz ameliyatınıda beleşe getiririz ya da imza parası yerine sayarız. çok fena kulübede otururum acayip yedeğimdir zaten en son yine kulübede sakatlanmıştım
    Cevapla
  • mec 6 yıl önce Şikayet Et
    sakın bu adamı almayın sakın
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Alın iyi transfer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle