Sneijder'e şok! Ayrılmadan 10 numarayı aldılar!

Galatasaray'da geleceği belirsizliğini koruyan Wesley Sneijder'in 10 numaralı forması yeni transfer Younes Belhanda'ya verildi.

Sneijder'e şok! Ayrılmadan 10 numarayı aldılar!
Sneijder'e şok! Ayrılmadan 10 numarayı aldılar!
GİRİŞ 08.07.2017 14:49 GÜNCELLEME 08.07.2017 16:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında Östersunds ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Sneijder'in kadroya alınmamasından dolayı 10 numaralı forma Belhanda'nın oldu.

Belhanda daha önce verdiği röportajda Sneijder'in ayrılması halinde tercihinin 10 numaralı forma olacağını söylemişti. Fas'lı oyuncunun arzusu sıcağı sıcağına yerine gelmiş oldu. 

Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada bu karara büyük tepki gösterdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    sneijder bir juventus birde fener maçın var başkada birşeyin yok sağa sola pas vermekten başka ne işe yararsın bruma senden çok daha iyiydi rodrigeste senden iyi selçukta senden iui sen heldin selçuk un yerine çöktün aelçuk penaltı gibi frikik atıyordu bir sürü asisti vardı
    Cevapla
  • Ozi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sneijdere çöp diyorsunuz da Galatasarayın sneijder gittikten sonra sneijderi geçebilen 10 numarası oldu mu anca laf atın veletler
    Cevapla
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar duygusal olmayın kardeşim. takımı 4. sırada bitirmiş oyuncuya 4.5 milyon Euro verilmez. nerde başarı. asist kralı olmuşmuş. futbolda şahıslara bakılmaz kulüp başarısına bakılır.
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Sneijder beğenmeyenler geçen seneki takımdan kimi beğeniyor acaba. O kötü takımda asist kralı oldu. Gittiği yerde iyi izleyin neler yapacağını. Siz Selçuk izleyin.
    Cevapla
  • elgari 6 yıl önce Şikayet Et
    yapilan vefasizliklara bunca zaman canak tuttunuz.hainligin vefasizligin adi gs ye yakismaz .adam bize ceyrek final oynatti siz sniejderi kucumseyin fener simdiden salya akitiyor. kucuk dusunmeyin hagi neyse sniejderde odur
    Cevapla
  • hamidgil 6 yıl önce Şikayet Et
    sneijder HAGİ nin anca çırağı olur
    Cevapla
  • Sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence az bile olmuş adam son iki senedir resmen hiç bişey yapmıyor ,hangi maçı söküp aldı ?? Tabii yönetimdede iş yok onlarında gitmesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle