Anlaşma sağlandı G.Saray'a bir dünya yıldızı daha!

Galatasaray, West Ham United'ın Cezayirli yıldızı Feghouli için kulübüyle anlaşmaya vardı.

Anlaşma sağlandı G.Saray'a bir dünya yıldızı daha!
Anlaşma sağlandı G.Saray'a bir dünya yıldızı daha!
GİRİŞ 04.07.2017 10:15 GÜNCELLEME 04.07.2017 12:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray, transfer çalışmalarında rotasını Ada'ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar, West Ham'ın cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli’yi gündemine aldı. 

beIN SPORTS'un haberine göre Londra kulübüyle Feghouli için masaya oturan Galatasaray, anlaşma sağladı. Pazarlıklar 4.5 milyon euro civarında olumlu sonuçlandı.  Sarı-kırmızılılar, Sofiane Feghouli’yi de ikna edip bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. 

2010 yılında Valencia'ya transfer olan 2011'de Almeira'da kiralık forma giyen Feghouli, geçen sezon transfer olduğu West Ham'da 28 maçta 4 gol 3 asistlik performans sergiledi.  

FENERBAHÇE DE İLGİLENMİŞTİ

Feghouli ile geçen yaz Fenerbahçe de yoğun bir şekilde ilgilenmiş ancak West Ham United transferde mutlu sona ulaşmıştı.

YORUMLAR 17
  • yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    toplama kadroyla başarı zor gençlere ver o parayı 2 sene dişini sık sonra beşiktaş gibi kupaları topla 30 yaşındaki adamlara tonla para sayıyorlar
    Cevapla
  • Bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    gezegen mi yıldız mı yakında anlaşılır.
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    dunya yldiziymis
    Cevapla
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç akıllanmayan futbol takımlarımız var. Gene aceleye getirip menecerlerin tuzana düşüyorlar. Bunlar türkiyede verimli olacak futbolcular değil. Ancak tatil amaçlı gelirler, ceplerini doldurup geri giderler. Bize başarıya aç, futbol oynamaya arzulu futbolcular lazım. Bu özelliklerde orta sevyeli futbolcularda mevcut.
    Cevapla
  • bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    nasıl dünya yıldızı ben hiç duymadım :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle