Sneijder'i resmen açıkladı! Amerika derken...

Sneijder, Galatasaray'a veda için artık geri sayıma geçti. La Galaxy'nin ardından Sampdoria da Sneijder'e talip oldu ve transfer için ilk açıklama Sampdoria başkanından geldi.

Sneijder'i resmen açıkladı! Amerika derken...
Sneijder'i resmen açıkladı! Amerika derken...
GİRİŞ 29.06.2017 13:00 GÜNCELLEME 29.06.2017 16:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'da Inter formasıyla harikalar yaratan ve Serie A'nın ardından Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna da ulaşan Sneijder için Sampdoria resmen devreye girdi.

Sneijder'in menajeri Albers ile bugün İtalya'da bir araya gelecek olan Sampdoria yetkilileri, Hollandalı oyuncuya 2+1 yıllık kontrat sunacak. Sneijder'in 2018 Dünya Kupası'nda oynamak istemesini de avantaja çevirmek isteyen Sampdoria, Hollandalı yıldızın Çin ya da Amerika transferlerini pek olası görmüyor.

Transfer çalışmaları hakkında ilk açıklama ise Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero'dan geldi. Sneijder'in transferi ile ilgilendiklerini ifade eden Ferrero, "Sneijder'in transferi için konuşuyoruz, göreceğiz" dedi.

Galatasaray'dan bir yıllık toplam 4.5 milyon kazanan Sneijder'in sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitiyor. Sneijder'in bonservisi için 3 milyon euro talep eden Galatasaray, Hollandalı yıldızı transfer halinde kasasında bir yıl boyunca 7.5 milyon euroyu tutacak.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 7
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Nice 7.5 milyon avroları çöpe attımızda aldığınız oyuncular bi işe yaramadı.Bu adamın ölüsü bile gol atıyor.Gs de iş yapan adamın bileti her zaman kesilir
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam asist kralı oldu geçen sezon. Bu sezon da dünya kupasına gitmek için en iyisini verecekti. Yazık oldu. Millet hala parasında. Selçuk ne kadar alıyor onu konuşan yok.
    Cevapla
  • belhandaci 6 yıl önce Şikayet Et
    korkmayın bunlara kimse para vermez. gecen sene kaç derbi kazanmışlar ? ne ..SIFIR mı ?
    Cevapla
  • M05 6 yıl önce Şikayet Et
    almak isteyen varsa bonservis belli 7.5, yoksa yok. ozaman bizde kalsin nerden bulacagiz boyle oyuncuyu.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben anlayamıyorum. Sneijder'i gönderince 4,5 milyon euro kâr edilecekmiş. Acaba Sneijder'in yerine gelecek olan Belhanda'yı bedavaya mı oynatacaklar. Herkes ölü futbolcuları 5 - 10 milyon eurolara satabiliyor. Bizim yönetim Sneijder'i 3 milyon euroya satmak için yalvarıyor. Ancak bu kadar basiretsizlik olur. Bugün Sneijder'i yollayın. Sene ortasında da onu istemeyen Tudor'u yollar, bütün ihtiyarlar bir arada oturursunuz sayın Dursun ÖZBEK...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle