G.Saray'dan bir bomba transfer daha geliyor!

Galatasaray Belhanda ve Gomis transferlerini açıklarken gelecek sezonun kadrosunu daha da güçlendirmek adına Yevhen Konoplyanka'yı gündemine aldı.

G.Saray'dan bir bomba transfer daha geliyor!
G.Saray'dan bir bomba transfer daha geliyor!
GİRİŞ 28.06.2017 09:33 GÜNCELLEME 28.06.2017 09:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılıların gündemine gelen son isimse geçtiğimiz sezon Schalke'de kiralık olarak forma giyen Yevhen Konoplyanka.

Bonservisi Sevilla'da bulunan Ukraynalı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, İspanyol kulübü ile temaslara başladı.

Gelecek sezon 4-3-3 sistemiyle oynamak isteyen teknik direktör Igor Tudor'un bu sistemde ileri üçlünün solunda Belhanda, ortada Gomis ve sağ tarafta da Konpolyanka'yı düşündüğü ve bu sebeple Ukraynalı oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Konpolyanka, 2015 yılında Dnipro ile Avrupa Ligi finali oynamış daha sonra Sevilla'ya transfer olmuştu.

KAYNAK: BEIN SPORTS
YORUMLAR 6
  • K.D 6 yıl önce Şikayet Et
    Snijder gelmeden once selcukefsaneydi ben de arkadasa katiliyorum. Su snijderden kurtulak artik. Takim olamiyoruz. Teknik direktor oranin tek hakimi olmali
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    4 3 3 ün 3 3 ü tamamda o 4 ne olacak kevgir gibi 2 duran top bir gol.
    Cevapla
  • selçuk 6 yıl önce Şikayet Et
    konoplyanka kanatta çok iyi olur. bu arada selçuk yan ve geri pasların vazgeçilmez oyuncusudur. topu selçuk'a verirseniz takımınız dinlenir. çünkü selçuk takımı atağa kaldırmaz.
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz transfer. 10 numara mevkiinin hası SELÇUK tur. Selçuğun mevcut yerinde oynayacak bi adam alıp 10 numaraya Selçuk'u çeksek çok dengeli bir takım kurulmuş olur. KAPTAN!!! Tudor seni tanımıyor olabilir sen söyle ben bu mevkide iyi oynarım diye. YETER Kİ ŞU SNEIJDER BELASINDAN KURTAR BİZİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    emmi senden iyi teknikdirektör çıkarmış yaaa
    Cevapla
  • selçuk 6 yıl önce Şikayet Et
    selçuk ayağına aldığı topa beş kez dokunmadan pas atmıyor. çok yavaş oynuyor ve günümüz futbolunda malesef aslında yeri yok. konoplyanka çok iyi bir kanat oyuncusudur ve takım ile birlikte hızlı hareket eder. Sneijder ligde dördüncü olmuş takımda ligin asist kralı oldu bu arada. Selçuk övüp Sneijder eleştirmek futbol adına üzücü olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle