G.Saray'a müthiş gelir! 3.1 milyar TL

Galatasaray Riva projesini, Fema ve KLV inşaat iş ortaklığı kazandı. Toplam satış geliri 3 milyar 100 milyon TL

G.Saray'a müthiş gelir! 3.1 milyar TL
G.Saray'a müthiş gelir! 3.1 milyar TL
GİRİŞ 15.06.2017 15:30 GÜNCELLEME 15.06.2017 16:27
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Galatasaray Spor Kulübünün İstanbul Riva'daki arsası için gerçekleştirilen ihale sonuçlandı. İhaleyi Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığı kazandı.

Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ihalenin ikinci oturumunda sözlü mali teklifler alındıktan sonra yazılı tekliflere geçildi. Sözlü tekliflerde bir şirketin ihaleden çekilmesi ile 6 şirketin yazılı teklif verdiği zarfların açılması sonucu ihaleyi Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığı kazandı.

Zarfların açılması sonucu ihaleye gelen teklifler arasından en yüksek şirket payı gelir oranı teklifi Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığı'ndan geldi. Şirketin verdiği teklif arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 3 milyar 100 milyon lira, şirket payı gelir oranı yüzde 38, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 1 milyar 178 milyon lira olarak açıklandı.

Satış toplam gelirinde verilen teklif 3 milyar 808 milyon liraya da kadar yükselse de şirket payı gelir oranı yüzde 25 ile Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığının yüzde 38'lik oranının altında kaldığı için ihale Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığında kaldı.

İhale sonrası konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek; "İhalede emeği geçenlere teşekkür gönderiyorum. Galatasaray artık rahat bir finansal yapıya kavuşacak, sevinçliyim. Sayın Cumhurbaşkanımız'dan çok destek istedik, çok destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

YORUMLAR 37
  • yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    bütün varlıklarımız elden çıkmış. birde sevinenler var. galatasarayın artık floryası da yok, rivası da, galatasaray adasıda. bu kadar varlıkla yatırım yapamayanlar, ancak satmasını biliyor.
    Cevapla
  • hamza 6 yıl önce Şikayet Et
    lemm bu parayı fener kazansa manşetlerden verilir aziz yıldırıma methiyeler yağdırlırdı galatasaray olunca medyada pek ilgi görmüyo
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    bu para deli para. Maliyenin hemen harekete geçip bunun vergisini alması gerek. elin UEFA sı adamları haraca bağlamış yok mali kriterin yok şu kadar ceza, bu kadar men. neticesinde bu bir Türk takımı bu kadar deli paranın döndüğü bir müessesenin mali kontrolünü sadece kulüp yöneticilerine vermek anlamsız. devletin maliyesi var, en azından bir disiplin gelir bunlara. şu an en ufak bir dernek kurulsa devlet bunu didik didik ederken bunlar için de denetim şart
    Cevapla
  • Kayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlete Olan Vergi Borçlarını Ödesinler Önce!
    Cevapla
  • Ayyıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    paraya bak Galatasaray Ukrayna liginde shaktarın yaptığı gibi ligi domine edecek hadi şimdi patlatın transferleri ses gelsin:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle