G.Saray'da flaş karar! Sabri Sarıoğlu ile...

Galatasaray'da bir devir sona erdi. Sarı Kırmızılılar tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu'yla sözleşme uzatmama kararı aldı.

G.Saray'da flaş karar! Sabri Sarıoğlu ile...
G.Saray'da flaş karar! Sabri Sarıoğlu ile...
GİRİŞ 13.06.2017 16:18 GÜNCELLEME 13.06.2017 21:08
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetimi, bir yandan gelecek sezonun takımını kurmak için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, diğer yandan takımdan ayrılacak isimler konusunda hamlelerine başladı.

Yönetim son olarak, 16 yıldır A Takım forması giyen Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzatmama kararı aldı.

Yıllardır taraftarın büyük tepkisine maruz kalan 32 yaşındaki futbolcunun, 31 Mayıs itibariyla sona eren kontratı yenilenmeyecek.

Geçtiğimiz sezon başında 1 milyon 250 bin Euro Euro garanti ücret karşılığında 1 yıllık sözleşmeye imza atan emektar futbolcu, geride kalan sezonda 28 maçta forma giymişti.

Bazı anadolu kulüplerinden teklif alan Sabri Sarıoğlu'nun, yönetimin sözleşme uzatmama kararı alması sonrasında futbolu bırakabileceği öne sürülüyor.

Galatasaray formasını giydiği 16 yıl boyunca 6 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Sabri Sarıoğlu, 4 kez Türkiye Kupası'nı, 5 kez de Süper Kupa'yı kazanmıştı.

RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray Kulübü de resmi internet sitesinden "Teşekkürler Sabri Sarıoğlu'' başlığı ile tecrübeli oyuncu ile ilgili yazı paylaştı.

YORUMLAR 31
  • Sirvivor 6 yıl önce Şikayet Et
    seneye survivor da
    Cevapla
  • sefa 6 yıl önce Şikayet Et
    koca yürekli insan sabri
    Cevapla
  • ekserva 6 yıl önce Şikayet Et
    şu galatasaray bi gün oyuncularına vefa göstersin jübile yaptırsın dişimi degil kafamı kırcam böle rezaleti başka bi kulüp yapmaz yazıklar olsun..
    Cevapla
  • Gurbbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    yazik oldu galatasarayin amigosu gitdi.
    Cevapla
  • mazot 6 yıl önce Şikayet Et
    evet turk futbolundan bir yildiz daha kaydi deeeeermisim.zabri reizzzz ohhh be git allah askina yaw alani bosaltta yeni nesiller is yapsin
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    geldide sabrimi mani oldu bu nasi kafa okadar adam aldılar milyon euro lar gitti kulübün eee kim oynadı yine Sabri oynadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle