G.Saray'dan dengeleri değiştirecek transfer!

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Milan'ın Kolombiyalı golcüsü Carlos Bacca'yı transfer etmek için girişimlere başladı.

G.Saray'dan dengeleri değiştirecek transfer!
G.Saray'dan dengeleri değiştirecek transfer!
GİRİŞ 31.05.2017 09:56 GÜNCELLEME 31.05.2017 10:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Forvet transferinde Bafetimbi Gomis’le prensip anlaşmasına varsa da kulübü Swansea ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray’ın Milan’dan Carlos Bacca için de nabız yokladığı ortaya çıktı.

İtalyan basınından TuttoSport’un haberine göre Kolombiyalı golcü için Milano ekibinin kapısını çalan Sarı-Kırmızılılar’ın 6 milyon Euro teklif ettiği ancak bu rakamın çok az bulunduğu ifade edildi.

Galatasaray’ın 30 yaşındaki oyuncuyu kiralama planını da masada tuttuğu haberde ayrıca belirtildi. Çizme devinin 2015’te Sevilla’dan 30 milyon Euro’ya transfer ettiği Bacca, bu sezon 34 maçta 14 gol ve 5 asist üretti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 6
  • Olmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    30 yas ve ustundekileri almayin aliyosunuz sonra satamiyosunuz borclar 300 500 milyon oluyo sonra ver 2 milyon daha al 23 25 yasindakini bruma gibi sat sonra. bu baskanla olmaz
    Cevapla
  • Hattori 6 yıl önce Şikayet Et
    Androiddeki pes managee oyununda kendi Galatasaray kulübüme çok aldım bu oyuncuyu tam bir gol makinası :D gerçektede öyle olacaktır muhtemelen :)
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş GS adına bir tane hoşuma giden bir transfer haberi (dedikodusu)olsa dişimi kıracağım,bırakın Bacca'yı Macca'yı,işe yarasa Milan Seri A da sürünürmüydü,20 küsur bonservisi var üstelik,alın Emre Mor'u,bonservisi 5 milyon euro,Bacca'dan 10 kat iyi.
    Cevapla
  • hasan bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    alin alin onuda alin bunuda alin nerde nevarsa alin
    Cevapla
  • Fuzuli 6 yıl önce Şikayet Et
    Alın Wagner Love ı bakın keyfinize adam 23 gol atmış hazır ülkeye de alışmış maceraya gerek yok
    Cevapla
  • bekir köksal 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle