G.Saray'da deprem! Taraftar duyunca ayağa kalktı

Galatasaray'ın Olcan Adın'a 11.6 milyon lira ödemesine karar veren Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Dany için de 6.8 milyon lira fatura çıkardı. Yönetim büyük şok yaşadı.

G.Saray'da deprem! Taraftar duyunca ayağa kalktı
G.Saray'da deprem! Taraftar duyunca ayağa kalktı
GİRİŞ 25.05.2017 12:25 GÜNCELLEME 25.05.2017 12:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ekonomik tabloyu düzeltmek için büyük bir çaba harcayan Galatasaray iki büyük şokla sarsıldı... Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, sözleşmesinin usulsüz feshedilmesinden dolayı Sarı-Kırmızılı kulübün Akhisarlı Olcan Adın'a 2.9 milyon Euro ödemesini karlaştırmıştı. Kurul, kariyerini Karabükspor'da sürdüren Dany için de benzer bir karar aldı.

ÖZBEK'E BÜYÜK TEPKİ

Buna göre Galatasaray yine aynı sebeplerden dolayı Kamerunlu futbolcuya 1.7 milyon Euro ödemekle cezalandırıldı. Böylece Sarı-Kırmızılı kulübe çıkan fatura 4.9 milyon Euro'yu (Yaklaşık 18.4 milyon lira) buldu. Taraftarlar sosyal medyada bu duruma isyan ederken, Başkan Dursun Özbek ve yöneticileri suçladı.

UEFA'DAN CEZA GELEBİLİR

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Olcan Adın ve Dany'ye ödemelerin yapılması için Galatasaray'a 30 Haziran'a kadar süre tanıdı. Sarı-Kırmızılılar'ın bu parayı ödememesi durumunda konunun UEFA'ya intikal edeceği, bu durumda transfer yasağı cezasının gelebileceği ifade ediliyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 9
  • Mesut 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu parayı bizzat cebinden ödeyeceksin Dursun Özbek.
    Cevapla
  • Doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    haaah afferin sizeeeee
    Cevapla
  • Abdulbaki 6 yıl önce Şikayet Et
    Çare drogba ahahaaa
    Cevapla
  • karadeniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Başka takımlardan ayartıp çaldıklarınızın acısı çıkıyor. Üzülmeyin temizleniyorsunuz.:-)
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    ben bu kadar utanmaz bir insan görmedim. Birde becerilerim var onları GS için kullanmak istiyorum diyor. Bitirecek galatasarayı yemin etmiş adeta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle