Cenk Ergün'den transfer açıklaması!

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Bursaspor maçının ardından kameralar karşısına geçti ve merak edilen soruları yanıtladı.

Cenk Ergün'den transfer açıklaması!
Cenk Ergün'den transfer açıklaması!
GİRİŞ 01.05.2017 23:22 GÜNCELLEME 01.05.2017 23:22

CENK ERGÜN'ÜN SÖZLERİ...

"Fenerbahçe maçında da sakatlığı olan Semih hariç aynı 11'le çıktık. Bugün onun yerinde Hakan oynadı, o da iyi oynadı. Aynı şekilde istekle, hocanın verdiği antrenmn programıyla güçleri de arttı. Hocamıızn istediği gibi sürekli koşan kalitesini orataya çıkaran bir takım vardı"

UEFA'DAN ALINAN CEZA

"Bu sezon için 65 milyon Euro'luk sınırda bir sıkıntımız yok. Bundan sonraki seneler için nasıl bir anlaşma olacağını önümüzdeki dönemde göreceğiz. Şu an yaptığımız hesaplarda 65 milyonun içindeyiz ama bundan sonra ne olacağıyla ilgili önümüzdeki dönemlerde göreceğiz"

TRANSFER ÇALIŞMALARI...

"Transferde isim vermek için erken ama elimizdeki bu kadroyla sezon sonuna kadar bütün maçlarımız kaznamak isityoruz. Sözleşmesi bitecek olan oyuncualarımız da elinden geleni verecekler. Bundan sonra da hemen hemen her pozisyonda teknik heyete önerebileceğimiz, Galatasaray'ın yakışır ve bütçemize uyan isimleri bulacağız. Kısa süre sonra zaten son aya girdik, lig bitiyor. Takıma katılacak oyuncuları da bitirip, sezona başlamak istiyoruz"

BRUMA'YA TEKLİF GELDİ Mİ?

"Bruma'yla ilgili İngiltereden haberler var ama yetkili olmayan kişilerin yaptığı haberler. Bize yetkili isimlerden gelen bir şey yok. Bruma'ya gelen teklif de yok. Oyuncu bizden yeni bir kontrat talep etti. Biz de konuşacağız"