Hakan Şükür ve Arif Erdem için harekete geçildi!

Galatasaray Yönetim Kurulu, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyelikten ihracını görüşmek için bugün akşam saatlerinde olağanüstü toplanacak.

Hakan Şükür ve Arif Erdem için harekete geçildi!
Hakan Şükür ve Arif Erdem için harekete geçildi!
GİRİŞ 26.03.2017 15:23 GÜNCELLEME 26.03.2017 20:46
Bu Habere 179 Yorum Yapılmış

FETÖ’cü Hakan Şükür ve Arif Erdem’in dün yapılan mali genel kurulda ihraç taleplerinin reddedilmesinin ardından Galatasaraylı yöneticiler olağanüstü toplantı kararı aldı. Yöneticiler TT Arena’da toplantı gerçekleştiriyor.

Dursun Özbek başkanlığında yapılan toplantıda gündem konusu ihraçları reddedilen Hakan Şükür ve Arif Erdem. Sarı-kırmızılı yöneticilerin ihraç edilmesinde kararlı olduklarını ve bunu tekrar genel kurula taşımaları ön görülüyor.

Dün Galatasaray’da gerçekleşen mali genel kurulda FETÖ/PDY ile olan ilişkileri olan ve kulüp disiplin kurulunun değerlendirmesi sonucunda yönetim kurulunun üyelikten çıkartılmalarına karar verdiği eski savcı Zekeriya Öz, tutuklu valiler Hüseyin Avni Mutlu ve Şahabettin Harput, eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz ile iş adamı Hazim Sesli ile ilgili oylama yapılmıştı.

Ancak genel kurulda Hakan Şükür ve Arif Erdem’in ihraç kararı oy çokluğuyla reddedilmişti. FETÖ üyesi eski futbolcuların ihraç kararının reddedilmesinin ardından sarı-kırmızılı kulübe tepkiler oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sarı-kırmızılı kulübün bu kararı düzeltmesi gerektiğini söyledi.

Aidatlarını yatırmıyorlar

Hakan Şükür ve Arif Erdem 8 yıldır aidatlarını yatırmıyor. Bu nedenle iki ismin ihraçlarının daha kolay olacağı iddia edildi.

Galatasaray Kulübü'nün tüzüğü konuyla ilgili ne diyor?
 
ÜYELİĞİN SONA ERMESİ VE ÜYELİKTEN ÇIKARILMA NEDENLERİ
MADDE 20: Aşağıdaki hallerde üyelik sona erer:
20.1) Türk Medeni Kanunu ve Dernekler Kanunu hükümlerine göre üyelik koşullarının kaybedilmesi,
20.2) Üyelikten çıkma kararının yazılı olarak Yönetim Kuruluna bildirilmesi,
20.3) Ödeme yükümlülüğünün 6 (altı) yıl üst üste özür belirtmeksizin yerine getirilememesi
20.4) Ödeme yükümlülüğünü yerine getirmeme nedeniyle üyeliği sona eren kişinin yeni başvuru ile yeniden üyeliğe alınmasından sonra ödentisini 2 (iki) yıl üst üste ödememesi,
20.5) Önceden özür belirtmeksizin üst üste 8 (sekiz) Genel Kurula katılmaması,
20.6) Tüzük hükümleri uyarınca üyelikten çıkarılması.
Bu durumlarda üyelik kaydı Yönetim Kurulu kararı ile Sicil Kurulunca silinir.

YORUMLAR 179
  • aminn... 7 yıl önce Şikayet Et
    kume dusurun yok olup gitsin
    Cevapla
  • İspo 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş dururken böyle sacma sapan yerlere devlet eliyle verilen ayrıcalık ve imtiyazların yapılan yatırımların ne kadar boş olduğu bu gibi sebeplerle ortaya çıkması iyi bir durum,hem pozitif ayrımcılık yap hem sırtından hançerlen ne güzel memleket!Ders alınır,umarım!
    Cevapla
  • Talha 7 yıl önce Şikayet Et
    GS benim için ölmüştür artık maçına bile bakmam gitmem desteklenen yazıklar olsun
    Cevapla
  • Yolcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Yillardir milletin degerlerine tepeden bakan şövenist kafa hala gs de mevcut terör destekcilerine sahip cikmak kanunen suctur
    Cevapla
  • Zekeriya gökçe 7 yıl önce Şikayet Et
    Sahi şikede iftira attıkları kişiler, bunlar hakkında suç duyurusunda bulundu mu? Hep yaptıkları yanlarına kar olarak kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle