'Karar kabul edilemez, G.Saray'a yazık ederler!'

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, FETÖ/PDY ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmemesi ile ilgili konuştu.

'Karar kabul edilemez, G.Saray'a yazık ederler!'
'Karar kabul edilemez, G.Saray'a yazık ederler!'
GİRİŞ 26.03.2017 10:58 GÜNCELLEME 26.03.2017 11:03
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ile (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesine tepki gösterdi.

CNN Türk'te konuşan Başbakan Yardımcısı Kaynak, "Karar asla kabul edilemez. İhraç edilenlerin FETÖ ile bağlantısı Hakan Şükür kadar değildir. Hakan Şükür, sembolik isimlerden biri olmuş. Galatasaray, milletimizin her kesimini derinden yaralayan, 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorlarsa Galatasaray'a yazık ederler" dedi.

YORUMLAR 36
  • 123 7 yıl önce Şikayet Et
    genel kurul üyelerinin hepsi yenilenmeli. Taraftar maça gitmemeli. oyuncular stada girememeli.
    Cevapla
  • belcikadan 7 yıl önce Şikayet Et
    vay vay ki vay galatasaraya
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun böyle bir GS yı tuttuma utanıyorum bu kadar şehitlerin cüzdanını sizlatmadizmi artık GS nin icbirseyini görmek istemiyorum
    Cevapla
  • Ayder 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzun şehitlerin hatırına GS lehte oy verenlere defterden silmesi lazım
    Cevapla
  • cenk camcı 7 yıl önce Şikayet Et
    GS Ne yaptığının farkında mı? Bir yandan böyle diyorlar: "Arena'ya 7-8 dakikalık mesafede, Kemerburgaz'da yeni tesis için anlaşmaya vardık. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum." Bir yandan FETÖcülerle pişti oluyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle