Galatasaray'da sürpriz başkan adayı! Açıkladı...

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, 2018'de başkanlığa adaylığını koyacağını söyledi.

Galatasaray'da sürpriz başkan adayı! Açıkladı...
Galatasaray'da sürpriz başkan adayı! Açıkladı...
GİRİŞ 25.03.2017 14:42 GÜNCELLEME 25.03.2017 17:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın Yıllık Olağan Mali Genel Kurul'u gerçekleştirilirken, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

2018 yılında Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyacağını yineleyen Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek yönetiminin yaptığı hatalardan bahsetti.

"CEZA ALINMASA BİLE, DEVLER LİGİ ÇOK ZOR"

"Galatasaray ile ilgili ciddi endişelerim vardı, tespitlerim, yapılan transferler, oynanan futbol... Bu yılı kaybettik. Şimdi Avrupa'ya gitme tehlikesi yok diyoruz ama Devler Ligi kazanmamız lazım. 2. lik şansımızdan da uzaklştık. Ceza almasak da siz kendi kendinizi cezalandırmışsınız. Transferde bilinçsiz paralar gitti. Galatasaray'ın ihtiyacı olan oyuncular olsa böyle olmazdı. Ciddi endişelerim var Galatasaray için benim"

ALBAYRAK GERİ DÖNECEK Mİ?

Galatasaray'ın mevcut başkanı var. Bana konuşmak yakışmaz ama şunu herkes bilsin Galatasaray bir gecede başkan çıkartmıştır, Duygun Başkan... Bana Galatasaray'ın ihtiyacı oolduğunu söylediğinde koşa koşa geldiim ama sağlık sebeplerimle ayrılmıştım. 2018'de allah büyüktür erken konuşmak istenmiyorum ama 2018 için bayağı iddialıyım"

HAMZA HOCA GÖNDERİLMESE...

"Borçlanmaların hepsi en baştan geldi. Fatih Terim, Ali Dürüst ile ben inanılmaz bir üçlüydük, Türkiye'de dillere destan olmuştuk. Aysal'ın dolduruşuyla seçime gitmesi Galatasaray'a verilmiş en büyük zararlardan bir tanesidir. O seçim olmasa hem ben hem Fatih hoca devam eder ve aralıksız en az 5 sene şampiyon olurduk. Mancini bir sürü hocalar derken, sonra Hamza Hoca geldi ve biz kupa bırakmadık sonra da biz Hamza Hoca'yı da getirdik. Bu isimler agzete kağıdı değil eurolarla alınıyor. Arada uçurum oldu. Şampiyon olduğumuzda devre arasında oyuncu almadan da satmıştık, şampiyon olduk. Ben yoktum, Hamza Hoca ile de devam edilseydi en az 50-60 milyon euro tasarruf edilmiş olunurdu"

YORUMLAR 12
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Seni masonlar oraya başkan yapmaz. Git memleketinin takımının başına geç Rize'nin yani. zaten zamanında mason bir siyasetçiye destek olmak için bir sürü para kaybetmiştin. Hala akıllanmadın mı?
    Cevapla
  • berk 7 yıl önce Şikayet Et
    kongre üyelerini çoğunluğu galatasaray lisesi altyapılıdır.. yani FRANSIZ olay anlaşıldı sanırım..
    Cevapla
  • enver 7 yıl önce Şikayet Et
    seneye kulüp mali açıdan rahatlar siz gelirsiniz zaten hep zor durumda burakıp kaçtınız sen ve ali dürüst ve fatih terim niye zor durumda bu takımın başında olmadınız
    Cevapla
  • svs 7 yıl önce Şikayet Et
    bruma iyi adam am a gs ye değişim şart buyüzden oda dahil çoğunluk gönderilebilir
    Cevapla
  • gel 7 yıl önce Şikayet Et
    senden baskan olmaz.
    Cevapla
  • ysf 7 yıl önce Şikayet Et
    He, senden olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle